Ny fysioterapeut til Caroline

Har fundet frem til polske Malgorzata Rak, som i næste uge tilslutter sig Team Wozniacki i Linz

Også Caroline Wozniackis nye fysioterapeut har været på WTA-turen. Det er dog ikke hende, der her behandler danskeren (Foto: AP)
Også Caroline Wozniackis nye fysioterapeut har været på WTA-turen. Det er dog ikke hende, der her behandler danskeren (Foto: AP)

Under US Open bebudede Caroline Wozniacki, at hun ville lede efter en ny, personlig fysioterapeut, der kan følge med hende en del af sæsonen.

Det første emne er fundet, og i næste støder polske Malgorzata Rak til under turneringen i Linz.

Se også: Piotr: Caroline har problemer med banen

- Så ser vi, hvad hun kan, og hvordan vi fungerer sammen, siger Piotr Wozniacki, der dog føler sig ret sikker på hendes kompetencer:

- Hun har selv spillet tennis, har været fysioterapeut på WTA-turen og arbejdet på forskellige sportsklinikker. Det er vigtigt for os, at vedkommende ved, hvordan tennis belaster kroppen. Og så har hun ikke en familie, hun skal rejse fra.

Se også: Caroline: Nu vil jeg have min egen fysioterapeut

Caroline har tidligere sagt, at hun primært vil have en fysioterapeut hos sig under intense træningsuger og ellers står til rådighed.

- Det skal være en, der kender min krop og kan sikre, at jeg er bedst muligt forberedt. Og som er til rådighed, når jeg føler, jeg har brug for det.

2 kommentarer
Vis kommentarer