Ny talent-vært: Wozniacki afslører tv-drøm

Caroline Wozniacki har chokolade-sponsor, vil have bil-sponsor og drømmer om tv-job

Caroline Wozniacki vil gerne lave tv (Foto: AP)
Caroline Wozniacki vil gerne lave tv (Foto: AP)
Følg Tennis

Caroline Wozniacki spiller i denne uge med i græs-turneringen i engelske Eastbourne som optakt til årets tredje Grand Slam, Wimbledon.

Den 24-årige dansker var i går med til at promovere sin nyeste kommercielle partner, da den belgiske chokoladegigant Godiva lancerede deres nye Sweet Caroline Chocolate.

Wozniacki tjente ifølge Forbes 72 millioner kroner i 2014 og en stor del af dem kom fra sponsorater som Babolat, Adidas, Rolex, Sony Ericsson, Lavazza, Dubai Duty Free, Usana og E-Boks.

Wozniacki stopper dog ikke her.

- Jeg har et par forretningsidéer mere i støbeskeen, men jeg kan ikke sige for meget om dem lige nu, siger Wozniacki til BBC.

- Jeg vil også gerne lave tv. Jeg vil gerne være vært på et tv-program eller lave en serie. Det vil være spændende. Det kunne være et talent-show eller andet, der er sjovt at lave, siger Wozniacki.

Caroline klædt på til Wimbledon

Wozniacki fortalte selv til en amerikansk avis, at hun gerne ville have en chokoladepartner, og straks henvendte et belgisk firma sig. Spørgsmålet er, hvor Wozniacki nu er på jagt.

- Jeg vil gerne have en bil-partner. Det ville være dejligt, for det er en af de kategorier, jeg har ikke har, griner Wozniacki.

Foreløbig nyder Wozniacki sin chokoladesponsor.

- Jeg elsker at have input til chokolader og bruge en dag med holdet, der laver dem, siger Wozniacki.

Ikke alle firmaer har Wozniackis interesse.

Wozniacki scorer nyt stort sponsorat

- Jeg overvejer grundigt, hvilke firmaer jeg gerne vil være ambassadør for, men det her er et godt match for mig som person, og derfor er jeg tilfreds, siger Wozniacki.

- Først og fremmest er jeg tennisspiller, og de kommercielle aftaler ville ikke være mulige uden arbejdet på banen. Ting som dette er min fritid, siger Wozniacki.

I Eastbourne er Wozniacki oversidder i første runde, mens hun står til en kvalifikationsspiller i andenrunde, og så venter den formstærke tysker Angelique Kerber i en eventuel kvartfinale.

Sådan her røg Wozniacki ud af Wimbledon 2014:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+