Ny topspiller ude af Wimbledon: Farvel til Simona Halep

Verdens nummer et må sige farvel til Wimbledon efter nederlag til taiwanesisk doublespecialist

Simona Halep er færdig ved Wimbledon. Foto: Ben Curtis/AP
Simona Halep er færdig ved Wimbledon. Foto: Ben Curtis/AP

På papiret burde Simona Halep let have sikret sig adgang til fjerde runde ved Wimbledon-turneringen.

Som verdensetter og med en frisk French Open-sejr i bagagen lignede 32-årige Hsieh Su-wei et let offer.

Men som det er sket for så mange andre seedede spillere i dette års turnering, fejlede Halep.

Selv om hun var foran 5-2 i tredje sæt, lykkedes det hende at sætte det store forspring over styr og tabe sættet og kampen.

En stor overraskelse i en forudselig turnering, hvor det syvendeseedede Karolína Plísková er den eneste top 10-spiller, der er tilbage i turneringen.

Hsieh Su-wei havde inden kampen aldrig slået Simona Halep. Hun havde faktisk aldrig prøvet at slå en top 10-spiller og var mest kendt som doublespecialist.

Men verdens nummer 48, der både slår forhånd og baghånd med to hænder, gik ydmygt til opgaven og lod sig ikke slå ud af, at Halep vandt første sæt nogenlunde komfortabelt.

Hun formåede at vinde andet sæt, selv om Halep brød hendes serv på et kritisk tidspunkt, og så bevarede hun altså fokus, selv om hun var håbløst bagud i afgørende sæt.

Hun har vundet så meget, at det er svært at huske det hele. Foto: Jed Leicester/AP Tennis Hovsa, Serena: Glemte du lige Wimbledon-triumf?

Dette billede vakte begejstring blandt danske tennisfans. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

Sport og Spil Så du også med? Her var de smukkeste atleter ved vinter-OL

Josh Lakatos (til højre) i selskab med Sheikh Ahmed. Foto: Scanpix Denmark/Marwin Naamani Sport og Spil 'Jeg drev bordel midt i OL-byen'

7 kommentarer
Vis kommentarer