Øv for Løchte i US Open: De var for gode

Frederik Løchte Nielsen og hans britiske makker måtte bøje sig mod de 13. seedede i første runde af US Open

Semifinalisterne fra Wimbledon måtte bøje sig i første runde ved US Open. Foto: TV 3 Sport
Semifinalisterne fra Wimbledon måtte bøje sig i første runde ved US Open. Foto: TV 3 Sport

NEW YORK (Ekstra Bladet): Første runde blev endestationen for Frederik Løchte Nielsen og hans engelske makker Joe Salisbury ved herredouble i US Open.

Semifinalisterne fra Wimbledon var oppe med et break i første sæt men måtte se sig besejret med 4-6, 2-6 mod 13. seedede Horacio Zeballos fra Argentina og Julio Peralta fra Chile.

- Vi tog ikke vores chancer, og så løb det lidt ud i sandet, konstaterede en ærgerlig dansker.

- Vi var oppe med et break i første sæt men spiller et lidt skidt parti til 4-4, og så får de lidt mere gejst og spiller virkelig godt derfra.

- Vi var ikke specielt skarpe i egen serv, og de fik hele tiden returneringerne i spil, så det var op ad bakke, desværre. De spiller godt fra baglinjen og returnerer godt, og vi får ikke gjort det svært nok for dem i vores servepartier.

- Zeballos havde vi ellers haft meget godt fat i, men han fik efterhånden lidt ro på sin serv.

- Og så er de jo er gode. De er 13. seedede. Det er ikke jordens undergang at tabe til et par, der er specialister og spiller sammen hele tiden, sagde Frederik Løchte Nielsen som nu skal tilbage på challenger-turen i USA.

Efter hans exit er dansk tennis i skrivende stund repræsenteret af andenseedede Caroline Wozniacki, hvis kamp mod Lesia Tsurenko blev spilles i nat, dansk tid.

Clara Tauson, der i denne uge spiller i Canada, er med i juniorrækken. Også Hannah Viller Møller forsøger at kvalificere sig til pigernes hovedturnering ved US Open.

Se også: Kritisk Caroline: Børnene først

Se også: Dansk dommer skabte shitstorm da stjernen tog trøjen af

Se også: Gik nøgen i isbad med stjernen under kamp: Så fik han klaps

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere