Annonce:
Annonce:

OL-atleter: Derfor er Caroline det rigtige valg

Rene Holten Poulsen og Sara Slott Petersen skyder kritikken ned og mener, Wozniacki er et pletskud som kvinde og meget kendt ude i verden

Caroline Wozniacki taler ud, om glæden ved at være fanebærer
Annonce:
Følg Tennis

To OL-medaljehåb, som Ekstra Bladet har talt med, er uforstående overfor kritikken af Caroline Wozniacki som fanebærer, og de bakker hende kraftigt op.

Kajakroeren René Holten Poulsen var af flere udset som en fane-favorit, men selv om han er ’glad for det kæmpe skulderklap’, så ville det ikke være en mulighed.

Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen

- Jeg har for længe siden aftalt, at jeg ikke er med til indmarchen. Jeg træner stadig i Portugal og rejser først til Rio i sidste øjeblik, forklarer han og påpeger, at en anden kajakroer, Kim Wraae, bar fanen i 2012.

Annonce:

- Jeg synes, det skal være en kvinde, for det er alt for mange år siden. Alternativt ville Jeanette Ottesen eller Lotte Friis begge være gode repræsentanter, men jeg er ret sikker på de begge til i konkurrence dagen efter indmarchen. Det har Team Danmark og DIF helt sikkert også haft med i deres overvejelser da de skulle vælge en fanebærer.

OL-boss om Caroline: Andre lande ville bære hende ind

- Valget af Caroline er fint, for hun er en af de største sportspersonligheder, vi har i Danmark. Hun er sød og præsentabel. Det er fedt, at vi har muligheden for at præsentere så stort et navn. Det er sjældent for Danmark.

- At hun bor i Monaco, har jeg ikke tænkt over. Vi skal bare være glade for, at hun repræsenterer Danmark, for med polske forældre kunne hun jo have valgt Polen. Hun er en af de mest kendte sportspersonligheder ude i verden, og det ville være dumt ikke at udnytte muligheden for den eksponering. Folk vil jo sige: ’Hey, det er Caroline Wozniacki’.

Riffelskytte plaffer valget af Caroline ned

Hækkeløberen Sara Slott Petersen er i samme startblok:

Annonce:

- Caroline er et rigtigt godt valg, både fordi hun er kvinde, og fordi der altså er forskel på sportsgrene. Tennis er stort internationalt, og hun er en af de mest profilerede spillere gennem mange år.

- Det tæller til vores fordel, at folk genkender hende og forbinder hende med Danmark. Tv-kommentatorerne behøver jo ikke at nævne navnet. Hun kommer i mange lande og er ekstremt vellidt.

- Samtidig har hun millioner af følgere på de sociale medier, som ser, at hun lægger fotos op af sig selv som fanebærer og siger, at hun er stolt.

- Hun udstråler ikke andet, end at hun hører til i Danmark. Hvis kritikken går på, at hun som bosiddende i Monaco ikke er værdig, så følger folk ikke med i sportens verden, mener Sara Slott og springer til næste kritikpunkt:

- Ja, hun har mange penge, men det drømmer vi jo alle om. Så skulle vi da heller ikke have fodboldspillere med ved OL. Usain Bolt er den største magnet, og han tjener da også en del.

Annonce:

- Det kan godt være, at det er imod den gamle OL-ånd, men samfundet udvikler sig, og de, der påstår, at OL ikke er kommercielt, de følger heller ikke med. Tænk på alle de regler, vi skal følge, fordi arrangørerne skal beskytte sponsorer så grimme som Coca-Cola og McDonald’s.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: