OL-boss om Caroline: Andre lande ville bære hende ind

- Tag nu nogle andre briller på og vær lidt stolte af, at vi kan fostre en verdensstjerne som hende, siger Morten Rodtwitt, som har svært ved at forstå kritikken af Wozniacki som fanebærer

Valget af Caroline Wozniacki som fanebærer til OL har fået folk til tasterne. (Foto: Finn Frandsen)
Valget af Caroline Wozniacki som fanebærer til OL har fået folk til tasterne. (Foto: Finn Frandsen)

- Jeg synes, det er noget vrøvl, reagerer Morten Rodtwitt, Chef de mission for det danske OL-hold om kritikken af valget af Caroline Wozniacki som OL-fanebærer.

- Det har aldrig været en faktor, om fanebæreren er bosat i Danmark. Vi ser på, om personen repræsenterer nogle stærke værdier, har en flot karriere og en personlig udstråling, der er en god eksponent for Danmark.

Wozniacki svines til: Derfor er hun det forkerte valg

- Caroline har over to Olympiske Lege udviklet sig fra ung pige til voksen kvinde. Hun synes, det har været fantastisk at være med, og nu vil hun gerne give noget tilbage og være med til at skabe en god stemning i lejren.

- Andre lande ville bære hende ind på hænder og fødder og placere hende på et femstjernet hotel udenfor OL-byen, men det vidner om hendes oprigtighed, at hun – som rejser for sig selv 300 dage om året - vil nyde at være en del af holdet.

Morten Rodtwitt mener, danskerne burde være stolte af Wozniacki. (Foto: Ole Steen)
Morten Rodtwitt mener, danskerne burde være stolte af Wozniacki. (Foto: Ole Steen)

- Havde I på forhånd talt om, at valget af hende kunne være kontroversielt?

- Selvfølgelig havde vi det. Og folk må have alle de meninger, der har lyst til. Vi forventer ikke, at de er enige. Men jeg synes, at de argumenter, jeg møder her, er ærgerlige og ubegrundede. Jeg synes, at man i stedet skulle være stolte af, hvilken ambassadør hun er for Danmark.

- Tag nu nogle andre briller på og vær lidt stolte af, at vi kan fostre en verdensstjerne som hende. Det vil jeg i hvert fald gerne være med til at hylde, siger Morten Rodtwitt.

Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen