Opløftende nyt: Caroline træner igennem og har styr på sin gigtsygdom

Caroline Wozniacki er i fin træningsform i Miami, hvor hun har genfundet en succes-formel fra Australian Open og holder smerterne fra gigtsygdommen på afstand

Caroline Wozniacki er i fin balance under træningen før den nye sæson. Foto: AP
Caroline Wozniacki er i fin balance under træningen før den nye sæson. Foto: AP

Det kan næsten forveksles med at læse et af de postkort, hvor solen skinner om kap med ordene, når man hører Patrik Wozniackis afgive en situationsrapport fra Fischer Island i Miami.

Her har hans søster, Caroline, nemlig igen slået sit træningshovedkvarter op frem mod den nye sæson, og hun har hele familien samlet omkring sig.

- Det går rigtigt godt, hun er fit og har ikke ondt, siger hendes bror om hendes to daglige træningspas, et på tennisbanen og et i fitnesslokalet.

- Hun virker rigtigt godt spillende, og hun virker faktisk mere i sync end de senere år, synes jeg. Der er ikke noget brok eller nogen udfald under træningen. Det kører bare, lyder det fra Patrik Wozniacki.

Han kan fortæller, at succes-opskriften fra sidste års Australian Open er blevet genopfundet i den daglige træning. Her står nemlig to unge fyre på den anden side af nettet, så tempoet i boldene holdes hele tiden højt ned mod verdens nummer tre.

- Så slider hun ikke sin hittingpartner op, og hun får faktisk mere kvalitet i boldene, som Patrik Wozniacki bemærker det.

Caroline har også fået slået nogle bolde med Serena Williams:

Den mest positive melding går dog på hendes kroniske gigtsygdom, som tilsyneladende er under fin kontrol.

- Nu siger hun det jo ikke altid, hvis hun har ondt, men det virker som om, det fungerer rigtigt fint.

- Hun skal selvfølgelig holde nogle pauser fra træningen, men hun har ikke bedt om en fridag endnu, så det er rigtigt positivt. Hun kører bare på.

- Det ser ud til, at hun får den rigtige medicin, der lindrer smerterne og holder det nede.

Carolines forlovede, David Lee, er ifølge hendes bror god til at trække hende væk fra tennistankerne og ud til en basketkamp. Han og familien Wozniacki holder jul sammen, før Caroline og Piotr den 27. december letter med kurs mod Auckland og turneringen ASB Classic.

Herefter venter titelforsvaret i Australian Open, der serves i gang den 14. januar.

Caroline Wozniacki skal holde et fokuseret blik på boldene fra sæsonens start. Foto: AP Tennis Presset på point: Hård sæsonstart for Caroline

Caroline Wozniacki vandt dette års udgave af Australian Open. Foto: AP Tennis Australian Open efterligner Wimbledon og dropper maraton-kampe

David Lee friede til Caroline Wozniacki på øen Bora Bora. Foto: AP Tennis Wozniackis forlovede afslører nye detaljer om frieriet

Caroline Wozniacki og David Lee kom selvfølgelig til åbningen af Serena Williams' nye kollektion i Miami. Foto: AP Tennis Vild fart på ferien: Nu mødes Caroline med den bedste

Clara Tauson har grund til at smile. Tennis Dansk komet scorer stor aftale: - Alting passer perfekt sammen

95 kommentarer
Vis kommentarer