Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild er oprørt over Caroline Wozniackis billeder: - Hun poserer jo som en tarvelig tøs!

Jim Lyngvild giver ikke meget for Caroline Wozniackis billedserie, som han finder vulgær og langt fra elegant. Foto: Twitter/Caroline Wozniacki
Jim Lyngvild giver ikke meget for Caroline Wozniackis billedserie, som han finder vulgær og langt fra elegant. Foto: Twitter/Caroline Wozniacki

Mens det meste af Twitter og Instagram væltede sig i lovprisninger over Caroline Wozniackis bikini-billeder, så var der mindst en dansker, der ikke var så begejstret.

Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild, der selv er fotograf, kunne nemlig dårligt tro, hvad han så, da han blev præsenteret for billederne.

- Er det meningen, at hun skal ligne en prostitueret? For det er unægtelig det, hun gør, siger Lyngvild, da han har været billederne igennem.

Sådan ser Wozniackis swimsuit-billeder ud

Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

En billedserie, han finder både teknisk og æstetisk langt under lavmålet.

- Hun er en af verdens rigeste, dygtigste og mest kompetente sportsfolk. Og så laver hun sådan noget lort med sådan en lortefotograf. Billederne er i modlys, de er grå, de er tarvelige. Det ligner noget, ham klamme-Rudy (som konsulent mod seksuelle overgreb på en chat lokkede Rudy Frederiksen i 2006 unge piger til at lave porno, red.) kunne lave på en god dag.

- Det er tarveligt. Hun er jo så køn og så sød. Hvorfor går hun med til det lort?

Selv ser Caroline Wozniacki ud til at kunne lide sine billeder. (Privatfoto)
Selv ser Caroline Wozniacki ud til at kunne lide sine billeder. (Privatfoto)
 

Jim Lyngvild understreger samtidig, at man ikke kan klandre Caroline Wozniacki for noget.

- Nej, nej. Det er ikke Caroline, den er gal med. Det er en kæmpe ære at få lov til at være med i Sports Illustrated. Men valget af fotograf og hans lorte-egenskaber smadrer det her. Det er ikke fair over for hende. Men det kan hun ikke vide på forhånd.

- Lyset er fladt og kedeligt, og hun ligger bare og stritter med måsen. Jeg tænker: ’nej, nej’. Jeg kan umuligt tro, at hun har godkendt dem, siger Jim Lyngvild, der er helt ødelagt over det udtryk eller mangel på samme, der er i billederne.

Jim Lyngvild kører sin egen stil med sikker hånd. (Foto: Thomas Sjørup)
Jim Lyngvild kører sin egen stil med sikker hånd. (Foto: Thomas Sjørup)
 

- Hun kunne såmænd have været nøgen. Det er ikke der, den ligger. Det ligger i, at hun poserer som en tarvelig tøs. Masser af superstjerner har været nøgne, men de har været fotograferet af Peter Lindbergh eller Helmut Newton, og så ved man præcis, hvorfor de optræder uden tøj på. Der er en grund til det. Men disse billeder er kun lavet, for at teenagedrenge skal trække sig i elastikken.

Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

Sådan ser Wozniackis swimsuit-billeder ud

Jim Lyngvild er med på, at han nok ikke bliver populær over sin holdning, og han kan også finde et enkelt eller to stilfulde billeder i serien. Men han fastholder, at hvis Caroline skulle få lyst til at prøve sådan noget igen, så skal hun være mere varsom.

- Jeg ville aldrig have fotograferet Caroline Wozniacki i bikini med gumpen i vejret. Jeg ville aldrig have tilladt, at hun skulle fremstå på den måde. Jeg ville have sagt, ’du er for stor en stjerne, det skal du ikke gøre’.

- Men du kan ringe til mig, så laver jeg nogle gratis billeder af dig, du kan være stolt af, og som du kan se på om 50 år og stadig se, at der er klasse i, siger modediktatoren.

Carolines bikinibilleder er godt for dansk tennis

SÅ meget tjente de danske sportsstjerner i 2014

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær