Optimisme i Wozniacki-lejren: French Open lever

- Men vi vil være helt sikre på, at hun ikke løber nogen risiko, siger træner David Kotyza, der har fået selskab af fysioterapeut og WTA-veteran

Caroline Wozniacki kæmper ihærdigt for at komme tilbage, og nu har hun fået yderligere hjælp (Foto: AP)
Caroline Wozniacki kæmper ihærdigt for at komme tilbage, og nu har hun fået yderligere hjælp (Foto: AP)

Der er optimisme at spore i røret fra Monaco, hvor Caroline Wozniacki i disse uger kæmper for at komme tilbage på tennisbanen efter sin grimme ankelskade for godt fire uger siden.

- Vi arbejder på træningsbanen igen, men Caroline løber selvfølgelig ikke så meget. Til gengæld er der mange server, flugtninger og anden teknisk træning. Midt i den triste situation, er det godt, at vi kan arbejde med hendes slagteknik uden stress, siger hendes nye træner, tjekkiske David Kotyza.

- Efter nogle dage på hardcourt er vi gået på grus igen, og så må vi se, om det bliver muligt at spille i Paris, siger han med adresse til French Open, der serves i gang den 22. maj.

Caroline Wozniacki er ude af top-30 (Foto: AP) Tennis Wozniackis nedtur fortsætter: Nyt lavpunkt i karrieren

Han tager dog alle forsigtighedens forbehold.

- Det er lidt tricky med ankelskader på netop grus, og vi vil være helt sikre på, at hun ikke løber nogen risiko, siger Kotyza, der glæder sig over Carolines fighter-attitude under genoptræningen.

Han kan også glæde sig over, at der er dukket kompetent hjælp op i 56-årig skikkelse af Nicky Dunn, fysioterapeut med mange års erfaring fra WTA-turen.

- Caroline og jeg har kendt hinanden i lang tid, faktisk siden hun tabte til Dementieva i finalen i Luxembourg (i oktober 2008, red.), siger briten til Ekstra Bladet.

Nicky Dunn har været på WTA-turen i mange år. Her i selskab med Kim Clljsters i 2009 (Foto: Getty Images)
Nicky Dunn har været på WTA-turen i mange år. Her i selskab med Kim Clljsters i 2009 (Foto: Getty Images)
 

 

- Jeg har aftalt med WTA, at jeg kan være til rådighed for Caroline, indtil hun er tilbage på banen. Nu er hun foreløbig tilbage på træningsbanen, og det er et godt tegn, siger Nicky Dunn, som tit har haft ankelskader mellem hænderne.

- Det er desværre en velkendt skade i tennis, men Caroline heler godt og hun gør selv rigtigt meget for hurtigt at komme tilbage. Hun er i is-kammer lige nu, og desuden træner hun forskellige bevægelser i poolen. Nu er vi også begyndt at tape hende op, så hun gradvist kan lave mere på træningsbanen, fortæller Nicky Dunn, der nyder solen i Monaco:

13 kommentarer
Vis kommentarer