Optimistisk Caroline spiller til aftenkaffen

- Det var ikke godt nok fra min side, men i tennis har vi heldigvis en ny turnering bagefter, siger Wozniacki, der vil revanchere sidste uges nederlag i aften, dansk tid

Caroline Wozniacki var i knæ i Indian Wells. Nu håber hun at kunne rejse sig i Miami (Foto: AP)
Caroline Wozniacki var i knæ i Indian Wells. Nu håber hun at kunne rejse sig i Miami (Foto: AP)

Caroline Wozniacki er tilsyneladende opsat på straks at revanchere sig efter sin pauvre indsats i nederlaget til 18-årige Belinda Bencic i Indian Wells i sidste uge.

Torsdag aften, dansk tid, møder hun amerikanske Madison Brengle, verdens nummer 44, i den tredje kamp på den næststørste bane, Grandstand, i Miami Open. En jævnaldrende modstander, som hun dog aldrig har mødt før.

Se også: Superstjerner: Linjedommere på vej ud af tennis

Kampen kan forventes igangsat omkring klokken 20, dansk tid, og Caroline Wozniacki virker godt tilpas i et tv-interview med WTA.

- Jeg nyder denne turnering. Miami er skøn, og solen skinner altid her, smiler Miss Sunshine, der residerer på Fischer Island, ikke langt fra Key Biscayne, der lægger baner til turneringen.

Caroline Wozniacki har haft det fantastisk efter bruddet med kæresten (Foto: AP) Tennis - 25. mar. 2015 - kl. 15:36 Wozniackis bryllupsmåned: Den bedste tid i mit liv

- Det er meget anderledes her end i Indian Wells, hvor boldene flyver hurtigt gennem luften. Her er det mere fugtigt, og det blæser mere. Men det er det samme for alle. Jeg spiller bare og gør mit bedste.

Om sidste uges nederlag siger hun:

- Det var ikke godt nok fra min side, men den slags sker i sport. I tennis har vi heldigvis en ny turnering, der venter bagefter.

Serena Williams tog i modsætning til det meste af det afroamerikanske samfund ikke Carolines stunt ilde op (Foto: AP) Tennis - 23. mar. 2015 - kl. 19:39 Serena havde ondt af Caroline efter 'babse-stunt'

- Vi har stadig en lang sæson forude, og jeg er skadefri lige nu, så jeg kan forhåbentlig køre videre på et godt niveau.

Sidste år nåede danskeren kvartfinalen, hvor hun tabte til Li Na. Hendes bedste resultat er en semifinale i 2012, hvor hun blev slået af Maria Sharapova.

Som nummer fire er hun seedet til at nå lige så langt i år.

Finally found a guy who understands me ??

En video slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Følg Wozniacki-Brengle LIVE hos Ekstra Bladet i aften her på sitet.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere