Annonce:
Annonce:

Overrasket tennisstjerne erklæret konkurs: Derfor er det gået galt

Den legendariske Wimbledon-vinder Boris Becker taler ud efter, at han onsdag blev begæret konkurs, fordi han ikke har betalt milliongæld til engelsk bank. Han er skuffet og frustreret over afgørelsen

Boris Becker svarer tilbage, eftere han onsdag blev begæret konkurs. Foto: AP/Alastair Grant.
Boris Becker svarer tilbage, eftere han onsdag blev begæret konkurs. Foto: AP/Alastair Grant.
Annonce:
Følg Tennis

Den tredobbelte Wimbledon-vinder og i alt seksdobbelte grandslam-vinder Boris Becker fik sig lidt af et chok onsdag ved middagstid.

Her blev han begæret konkurs af en domstol i London, fordi han ikke tids nok har betalt en kæmpe milliongæld til banken Arbuthnot Latham & Co, som han har haft et udestående med siden 2015.

Den beslutning var Becker langt fra tilfreds med. Særligt, fordi han mener, han var god for pengene og derfor bad om yderligere henstand. Og der gik da heller ikke mange minutter, før han tyede til tasterne på Twitter og beklagede sig over dommen og banken og samtidig takkede sine mange fans og følgere for støtten i den svære tid.

Annonce:- Jeg er overrasket og skuffet over, at Arbuthnot Latham vælger at køre den her sag imod mig! Denne sag relaterer sig til ét enkelt lån, som jeg stod til at betale tilbage om en måneds tid. Det er skuffende, at min anmodning om udsættelse af denne høring blev afvist, skriver Becker på Twitter og uddyber sin anke:

- Mine indtægter er veldokumenterede, og det stod meget klart, at jeg har midlerne til at betale værdien af den pågældende gæld tilbage. Mine aktiver overstiger med længder den gæld, jeg har banken. Jeg har i sinde at anmode om at få løst dette udestående hurtigst muligt, skriver Becker blandt andet på Twitter.

Påskønner jeres ord
I et par yderligere tweets takker Becker for fansenes støtte og fortæller, hvad han har tænkt sig at gøre, indtil der er kommet helt styr på sagen. Tyskeren har så sandelig ikke tænkt sig at græde bag nedrullede persienner.

Annonce:

- I mellemtiden vil jeg koncentrere mig om mit arbejde og i særdeleshed mine kommende opgaver for BBC og andre medier under Wimbledon. Til alle mine fans/støtter/følgere: Jeg påskønner virkelig jeres ord!!! Jeg har været i det her game i 32 år, og jeg agter at fortsætte endnu længere.

Tennis-legenden slutter af med en mindre religiøs vise.

- Som de siger: Du er i guds hænder, når du er i midten af havet eller står foran en dommer... men livet går videre.

Dommeren så Becker spille
Den seksdobbelte grandslam-vinder blev begæret konkurs klokken 11.23 engelsk tid.

Men den store stjerne havde håbet, at det ikke ville komme så vidt. Tyskerens advokater plæderede for, at deres klient skulle have henstand på yderligere 28 dage til at betale den massive gæld, hvis størrelse ikke er blevet offentliggjort. Men der var ingen henstand eller nåede fra dommerens hårde hånd.

Heller ikke selvom Becker 'lokkede' med at sælge en spansk ejendom til en værdi af knap 45 millioner kroner.

Annonce:

- Man får indtryk af en mand, der prøver at begrave sit hoved i sandet, sagde dommeren ifølge Daily Mail til den 49-årige tysker, da en af hans advokater havde forsøgt at beskrive ham som ’en sofistikeret person, når det kommer til finanser’.

- Jeg ved nøjagtigt, hvem han er, for jeg har selv set ham spille på centre court, sagde den kvindelige dommer, Miss Registrar Christine Derrett, om den tredobbelte Wimbledon-mester.

Konkurssagen er langt fra Beckers første møgsag.

I februar 2001 måtte Becker vedgå sig faderskab til en datter, som han fik med den russiske model Angela Ermakova – angiveligt efter en ultrakort affære i et kosteskab på en restaurant i London.

Husker du? Her er de glemte sportsstjerner

Bitter rival angriber dansker: 'Det er at snyde sporten - en skam'

Novak Djokovic skiller sig af med hele sin trænerstab

Boris Becker scorer millionpulje fra kasinokonge

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: