Piotr blæser til angreb: Vågn op, Caroline

- Caroline var alt for passiv, siger Piotr Wozniacki og blæser til angreb, når semifinalen genoptages - utilfreds med arrangørerne

Vågn nu op, Caroline, lyder budskabet fra Piotr Wozniacki (Foto: AP)
Vågn nu op, Caroline, lyder budskabet fra Piotr Wozniacki (Foto: AP)

Ved stillingen 1-4 i semifinalen mod Sloane Stephens var Piotr Wozniacki på besøg ved sin datters stol, og stemmeføringen var en anden end under de foregående kampe, hvor Caroline var i cruise-control.

Nu får de to en chance for at diskutere taktikken igennem, når Caroline i aften, dansk tid, skal forsøge at vende slaget fra 2-5 i første sæt, hvor regnen afbrød kampen.

Se også: Caroline reddet af regnen

Den genoptages klokken 10.30, lokal tid, så der er altså også en nat i New Zealand til at sove på tingene, men ellers skal Caroline have skeen i den helt anden hånd, hvis hun i Auckland vil i sin 41. WTA-finale, siger Piotr Wozniacki:

- Efter to nemme kampe fik Caroline vist et lille chok mod Stephens, som spillede okay med gode vinkler med forhånden og gode slag med baghånden ned langs linjen.

- Caroline var alt for passiv, men jeg håber, at hun kommer igennem i morgen ved at spille lidt anderledes. Hun skal forstå, at hun skal være aggressiv og ikke bare spille boldene tilbage. Nu skal hun starte på en frisk fra første bold i morgen.

Se også: Caroline sikret Top 16-seedning: Safarova trækker sig

At spillerne overhovedet er havnet i den situation, at de først skal færdigspille semifinalen, hvorefter vinderen nogle timer efter skal spille finale mod Julia Görges, beror på et fejlskøn fra arrangørerne, mener Piotr Wozniacki.

Vejrudsigten var nemlig ikke ukendt for dem, og tyskeren vandt for adskillige timer siden sikkert sin semifinale mod østrigske Tamira Paszek i to sæt i tørvejr. På den måde vil en udhvilet Görges have en stor fordel i finalen.

- Det er en lidt uheldig planlægning, for de kunne have valgt at lade de to semifinaler afvikle på to baner på samme tid. Så var alle blevet færdige i tørvejr.

- Men nu tager vi det, som det kommer. Caroline er heldigvis i fin fysisk form, siger Piotr Wozniacki.

Semifinalen genoptages klokken 22.30 i aften, dansk tid, mens finalen er berammet til at starte klokken 02.30, dansk tid. Det er dog ikke usandsynligt, at den udskydes nogle timer.

Indtil videre har arrangørerne af ASB Classic dog ikke været videre informative på turneringens hjemmeside.

Ekstra Bladet erfarer, at Sloane Stephens er tilmeldt turneringen i Hobart, så en udsættelse af finalen til søndag har ikke været mulig.

Se også: Derfor dropper Caroline grand slam-test

Se også: Begejstret Piotr: Caroline spillede som Federer

74 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere