Piotr: Caroline har problemer med banen

Boldens opspring driller på det nye underlag i Beijing, hvor Wozniacki i næste runde igen-igen møder tyske Angelique Kerber

- Det var en meget langsom start, men så blev det bedre og bedre, konstaterer Piotr Wozniacki ovenpå dagens mystiske kampe mellem Caroline og den kinesiske kvalifikationsspiller Qiang Wang i anden runde af China Open.

Han fik rystet en del på hovedet, mens de to konstant brød hinandens serv i kampens indledning, før Wang servede sig foran 5-3. Siden tog danskeren såmænd kampens resterende ti partier.

Se også: Wozniacki videre trods vakkelvorn start

På spørgsmålet om, hvordan det går med implementeringen af den nye, offensive spillestil, som Wozniacki for nylig lancerede i Ekstra Bladet, siger han:

- Vi arbejder på sagen, men jeg kan forstå på Caroline, at det nye underlag på centre court her i Beijing får bolden til at opføre sig mærkeligt i opspringet. Det skal hun lige vænne sig til.

Udenfor banen var hun dog godt tilpas til players party, hvor hun blev kåret som den mest velklædte:

Efter en lovende indsats i Tokyo gik det i sidste uge tidligt galt mod tjekkiske Anna Schmiedlova. Caroline førte ellers 6-1, 4-1, før modstanderen løb med sejren. Det bundede dog i en såre fysisk forklaring, fortæller Piotr Wozniacki.

- På det tidspunkt går jeg på banen for at coache, og Caroline fortæller mig, at hun er syg. Hun har ondt i hovedet og føler sig utilpas. Efter kampen kaster hun op. Hun må have fået en bakterie. Hun kunne have vundet den kamp rimelig nemt, hvis hun havde været rask, mener han.

Se også: Wozniacki vil spille færre turneringer

Afslutningen af WTA-sæsonen er om muligt endnu mere skadepræget end vanligt, og derfor lever Caroline Wozniacki stadig med håbet om at kvalificere sig til sæsonfinalen i Singapore.

Det kræver dog mindst en finale i Beijing, hvor hun i tredje runde møde tyskeren Angelique Kerber, der relativt let slog slovakken Dominika Cibulkova. Wozniacki er bagud 5-6 i de normalt meget tætte, indbyrdes opgør. Hun vandt dog det seneste i Tokyo i forrige uge.

17 kommentarer
Vis kommentarer