Piotr har en plan: Konta bliver overrasket

- En ting er, hvad du ser udefra, noget andet er den virkelighed, du møder, når du står overfor en spiller, siger han før Carolines første møde med Konta

Piotr Wozniacki skal have en god snak med Caroline om taktikken mod Johanna Konta. Foto: AP
Piotr Wozniacki skal have en god snak med Caroline om taktikken mod Johanna Konta. Foto: AP

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Han var hørligt utilfreds med kvaliteten hos dagens hittingpartner og med dagens chauffør, der havde kørt en unødvendigt tidskrævende omvej til Melbourne Park.

Men da talen faldt på Carolines kamp mod Johanna Konta, faldt der ro over Piotr Wozniacki.

Var han bekymret før mødet med den meget formstærke modstander, viste han det i alt fald ikke efter dagens træning, hvor en aggressiv Caroline fik en lokal ung fyr til at hive efter vejret.

- Du så Johanna Konta mod Naomi Osaka. Hun ligner en meget formstærk spiller?

- De har aldrig mødt hinanden før. En ting er, hvad du ser udefra, noget andet er den virkelighed, du møder, når du står overfor en spiller, svarer han med adresse til, at dette er de to spilleres første, indbyrdes møde.

- Så Konta kan blive overrasket over at mærke Caroline ude på banen?

- Ja.

- Konta forudser, at hun skal løbe et maratonløb i kampen mod Caroline?

- Det er godt, at hun tænker på den måde, for måske vil hun så satse lidt mere end normalt og gå mere efter vinderslag. Så vil der også komme flere fejl.

- Hun har en stor serv?

- Hun har helt indiskutabelt en god serv, så det er meget vigtigt, at vi tænker på, hvordan Caroline skal returnere den. Men lige på det punkt er Caroline stærk, og Konta har ikke en bedre serv end Julia Görges (som Caroline mødte forleden i Auckland, red.). Mod hende beviste Caroline overfor sig selv, at hun kan håndtere den.

- Forudser du en meget lige kamp?

- Ja, jeg tror, det bliver en meget lige kamp. Det bliver meget vigtigt med det taktiske element. Konta har Wim Fissette som træner, og han har været hos både Clijsters og Azarenka, så han vil nok prøve at gøre det samme, som de har gjort mod Caroline tidligere. Men Konta er en anden spiller end de to.

- Hun vil spille aggressivt og hele tiden gå efter de frie zoner. Når du spiller ned langs linjen, vil hun automatisk slå diagonalt. Så det skal vi tage højde for. Og så skal vi tænke på at serve og returnere godt og på de første bolde i duellerne.

- Caroline virker i fin, mental balance?

- Ja, hun udviser professionalisme. Hun vil gerne udføre det ting, som hjælper hende til sejr i den kommende kamp. Hendes humør er okay, siger Piotr Wozniacki med et smil, der understreger, at hans er godt og vel det samme.

Se også: Kommentar: Caroline skal toppe mod feltets stærkeste

Se også: Undrende Caroline: Kom nu videre, Rory

Se også: Sjælden oplevelse for Wozniacki: Møder den kvindelige Jason Bourne

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere