Piotr: Kan slutte med noget stort

- Hvis Caroline bliver ved med at ramme bolden på den måde, som hun gør nu, så kan hun lave noget stort i i januar, lyder det fra Piotr Wozniacki

Piotr: Kan slutte med noget stort

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og sportschef Allan Olsen sætter ord på Danmarks største tennisnavn nogensinde. Producer: Kristian Hansen.

Wozniackis vilde karriere i billeder

Nu kender Piotr Wozniacki og alle andre deadline for datterens tenniskarriere, men før sidste bold skal der konkurreres i først Auckland og siden i Melbourne, hvor hun i 2018 vandt sin længe ønskede grand slam.

Turneringer, som han og Caroline går ind til på samme måde, som de plejer. Det vil sige med et brændende ønske om at vinde dem.

Her smider Caroline Wozniacki bomben på amerikansk tv

- Hun træner helt vildt hårdt og er så seriøs, at du ikke drømmer om det, siger Piotr Wozniacki fra Fischer Island ved Miami, hvor der trænes frem mod den nye - og altså meget korte - sæson.

- Hvis Caroline bliver ved med at ramme bolden på den måde, som hun gør nu, så kan hun lave noget stort i januar.

- Hun kommer ikke til Australien som turist, siger han med eftertryk.

Caroline er Million Dollar Baby

Det eventyrlige parløb - far og datter kunne ikke skilles

- Jeg tror, hun vil bevare sin disciplin og vindervilje til sidste bold, for sådan er hun jo.

Mellem de to begivenheder har Caroline Wozniacki forpligtet sig til at spille en opvisningsturnering, Kooyng Classic, hvor hun såmænd skal møde en af karrierens ærkerivaler - på som udenfor banen - russiske Maria Sharapova.

Caroline Wozniackis karriere på 82 sekunder. Derfor er hun den største danske tennisspiller nogensinde. Redigering: Kristian Hansen

Caroline Wozniacki stopper karrieren

Carolines vennekreds: Her er jetset-netværket

Carolines nye Baywatch-look

Caroline viser bikini-kroppen