Piotr måtte tage humoren til hjælp

- Tilskuerne fik da lidt drama og spænding til sidst, sagde Wozniacki, der dog var tilfreds med, at slingrende Caroline rejste sig til sidst

Billedet her er fra arkivet, men også i dag havde Piotr Wozniacki god grund til at tage sig til hovedet (Foto: Raoul Wegat)
Billedet her er fra arkivet, men også i dag havde Piotr Wozniacki god grund til at tage sig til hovedet (Foto: Raoul Wegat)

LONDON (Ekstra Bladet): Piotr Wozniacki udbad sig lige et tænke-kvarter efter kampen, før han mødte den danske presse. I mellemtiden havde han mobiliseret lidt humor.

- Det var en fin kamp for Caroline. Og tilskuerne fik lidt drama og spænding til sidst, grinede han.

- Du havde efterlyst en god start..?

- Ja, det blev en god start og en langsom slutning, sagde han med omvendt sætningskonstruktion i forhold til efter første runde.

Om Carolines katastrofale udfald ved stillingen 6-1, 5-1, sagde han med mere alvorlig mine:

- Det er typisk for mange spillere, der har haft det for nemt. Hun vil lige vise, at hun kan en masse med stopbolde og den slags. Og så taber hun koncentrationen

- Hun glemmer det, hun lige har gjort så godt, og som vi trænede på i går. Hun glemmer, at modstanderen typisk spiller to-tre gange i hendes forhånd først.

- Så satser den anden på sine returneringer, for hun har alligevel ikke noget at tabe, sagde Piotr Wozniacki med en stille hovedrysten.

Jaroslav Pospisil er klar til at tage imod alle slag fra Caroline, hvis han får jobbet (Privatfoto) Tennis Kvitter karrieren for Caroline

Så fandt han et lille smil frem igen.

- Jeg er tilfreds med, at hun vandt. Og at hun gør det på den måde med en flugtning på en matchbold, hvor begge spillere satser 110 procent i duellen.

- Det er stærkt at vinde det sæt, når den anden lige er kommet op på hesten. Der viser hun sin erfaring.

4 kommentarer
Vis kommentarer