Annonce:
Annonce:

Piotr og Caroline til kommentator-bror: Klap lige hesten, Patrik

- En bror og søster kan godt komme i konflikt, så han skal nok holde lidt igen med de små ting fra familiens rammer, lyder et faderligt råd til sønnen

Caroline og Patrik Wozniacki har altid været meget tætte, og hans søster stoler på, at han ved hvor grænsen går som kommentator på hendes kampe. Foto: Claus Bonnerup
Caroline og Patrik Wozniacki har altid været meget tætte, og hans søster stoler på, at han ved hvor grænsen går som kommentator på hendes kampe. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Tennis

INDIAN WELLS (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki spiller tenniskampe og får undervejs gode råd af sin træner og far, Piotr Wozniacki.

Imens sidder Carolines bror, Patrik Wozniacki, i et tv-studie hos TV 2 Sport, hvorfra han analyserer hendes kampe, roser og kritiserer sin søster. Og så fortæller han ikke mindst insider-historier og oversætter Piotrs og Carolines indbyrdes kommunikation undervejs i kampene. Såvel under sidebytte som den, der – på kant med reglerne - foregår fra tribune til bane.

Lyder det som en konstellation, der kan tilføre dynamit til den næste familiefrokost?

Ja, det kan den vist udmærket komme til. Sådan kan Piotrs og Carolines reaktioner på Patriks frimodige mikrofon-øvelser i hvert fald sagtens fortolkes.

- Det er fint, at han tjener penge, men jeg har ikke hørt ham speake, siger Piotr Wozniacki med et indledende smil.

Annonce:

- Hvordan har du det med, at han oversætter jeres indbyrdes kommunikation for seerne? 

- Det er da fint nok, lyder svaret, før brynene rynkes en smule:

- Men en gang i mellem skal han ikke sige så meget om, hvad der er sket indenfor familien, når han har været med os ude på turen. Han skal analysere kampene og kommentere de andre spillere, som han kender.

- Men bror og søster kan godt komme i konflikt, så han skal nok holde lidt igen med de små ting, som hører til indenfor familiens rammer, lyder det faderlige råd.

Kan Patrik Wozniackis insider-historier skabe dynamik ved den næste familiefrokost? Foto: Claus Bonnerup
Kan Patrik Wozniackis insider-historier skabe dynamik ved den næste familiefrokost? Foto: Claus Bonnerup

Også Caroline smiler indledningsvis.

- Det har jeg det fint med. Det ser ud som om, han nyder det.

- Har du hørt nogle af hans udtalelser?

- Jeg har ikke jo rigtigt dansk tv, så jeg har ikke fulgt med.

- Hvordan har du det med, at han oversætter din og din fars indbyrdes kommunikation?

- Nu er det er hans arbejde, og han må  sige, hvad han har lyst til.

- Så det føles ikke akavet for dig?

Annonce:

- Nej, altså, han er min bror, og jeg håber da på, at han ved, hvor grænserne går, siger Caroline med et afsluttende smil, der godt kunne ligne en lille, søsterlig reminder.

Reaktionerne på konstruktionen har været noget forskellige blandt seere og mediefolk, men varedeklarationen har været klar fra start.

- Jeg er nok - sammen med min far - hendes største kritiker af alle, sagde Patrik Wozniacki, da han i februar blev lanceret som ny ekspert-kommentator.

- Jeg siger det, jeg ser. Hvis hun ikke præsterer, så kommenterer jeg det. Er der uenighed mellem Caroline og min far, og er der noget, der ikke fungerer, så siger jeg også det.

- En ting er, at hun er min søster, men jeg ser også, hvad hun skal gøre bedre. Hvis hun ikke følger de ting, der er blevet lagt op taktikmæssigt, så kan jeg se det med det samme i og med, at jeg har snakket med dem (Piotr og Caroline Wozniacki, red) en time eller halvanden, før kampen går i gang.

Annonce:

29-årige Patrik har i årevis fulgt lillesøsterens karriere tæt og har ofte været med familien ude til de forskellige turneringer, ligesom han i årevis har arbejdet i det managementfirma, der tager sig af hendes kommercielle aktiviteter i Norden

Caroline Wozniacki spiller nu klokken 20 sin første kamp i Indian Wells. Formentlig med sin bror Patrik som kommentator.

Wozniackis 'største kritiker' skal kommentere hende kampe

Taknemmelig modstander: Caroline og Piotr har lært mig så meget

Caroline før yndlingsturnering: Jeg har været drænet

Wozniacki-humor giver knubs: 'Fatter ikke de hoppede på kænguru-løgnen'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: