Piotr om mandlige hittingpartnere: Dovne og spild af penge

- Der er altid problemer, for de er enten for trætte eller forstår ikke, hvordan de skal arbejde med en pige, siger Piotr Wozniacki om mandlige hitting-partnere til datteren

Jaroslav Pospisil blev den sidste i rækken af mandlige hittingpartnere for Caroline (Foto: Ekstrabladet)
Jaroslav Pospisil blev den sidste i rækken af mandlige hittingpartnere for Caroline (Foto: Ekstrabladet)

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Vi skal ikke længere bruge mandlige hittingpartnere. Det er spild af penge. Tit er de dovne og bidrager ikke til at skabe den rette atmosfære på banen.

Piotr Wozniacki er klar i mælet om endnu en beslutning angående det team, som han og Caroline rejser rundt med i det daglige. Han er nemlig træt af at arbejde med mandlige slagmakkere, der ikke forstår at arbejde med Caroline.

Se også: Kritisk Caroline til WTA: Find nu balancen

- Med dem, vi har haft indtil i dag, er der efter et par uger eller halvanden måned hele tiden opstået problemer. De kan ikke lige nu, de er for trætte, det er for meget træning til dem. De forstår ikke øvelserne eller hvordan, de skal arbejde med en pige.

Under US Open har Caroline i stedet trænet med først søstrene Agnieszka og Urszula Radwanska og i dag med endnu en polak, Katarzyna Piter, verdens nummer 206.

Senest var tjekkiske Jaroslav Pospisil tilknyttet under græssæsonen, og før ham var det engelske Andrew Fitzpatrick, der agerede slagmakker. Kun tyske Mats Merkel havde en længerevarende rolle hos Team Wozniacki.

Se også: Historiske Serena

- Det er bedre at træne med nogle af de andre piger, for det giver mere realistiske slag og dueller, end når Caroline spiller med en mand. Det er ikke noget problem, siger Piotr Wozniacki om at arrangere de daglige træningspas under turneringer.

En enkelt fyr er dog stadig tilknyttet Team Wozniacki, nemlig den polske fitness-træner Przemek Piotrowicz.

Se også: Caroline: Nu vil jeg have min egen fysioterapeut

49 kommentarer
Vis kommentarer