Piotr påpeger Carolines store udfordring: 'Det er lidt svært mentalt'

- Caroline er i god form og træner godt, men det er lidt svært rent mentalt efter en lang sæson, siger Piotr Wozniacki fra Hongkong, hvor en titel skal forsvares

Piotr Wozniacki er godt tilfreds med Carolines sæson, og nu skal der findes mental styrke til en flot afslutning. Foto: all Over Press
Piotr Wozniacki er godt tilfreds med Carolines sæson, og nu skal der findes mental styrke til en flot afslutning. Foto: all Over Press

Det skal ikke forstås sådan, at Prudential Hong Kong Tennis Open er en ligegyldig turnering for Caroline Wozniacki. For hun er forsvarende mester og vil gerne genvinde den.

Men hendes og Piotr Wozniackis blikke er selvsagt rettede mod WTA’s sæsonfinale i Singapore, der prestigemæssigt kun ligger under de fire grand slams. Turneringen starter 22. oktober.

- Caroline er i god form og træner godt, så personligt er jeg meget tilfreds. Men det er lidt svært rent mentalt efter en lang sæson og efter nu fire uger i Asien, siger han fra Hongkong, hvor hun i dag møder canadiske Eugenie Bouchard.

- Det handler om at være mentalt klar til de sidste to turneringer. Selvfølgelig vil hun prøve at spille god tennis her i Hongkong, hvor feltet med blandt andre Venus Williams og Elina Svitolina er stærkt, men ellers har vi fokus på, at hun skal toppræstere i Singapore.

- Det er jo sæsonens otte bedste spillere, som er samlet der. Dem, der har vundet grand slams eller mange kampe og turneringer. Så hver eneste kamp bliver som en lille finale.

- Det er flot, at Caroline er med igen, og det har hele tiden været et stort sæsonmål, forklarer Piotr Wozniacki, der altså næppe vil sidde yderst på stolen under dagens kamp mod den tidligere Top 10-spiller, som har vundet deres eneste indbyrdes opgør.

- Hun må ikke undervurdere Bouchard, men Caroline skal først og fremmest fokusere på at bruge nogle af de ting, som vi træner på at gøre bedre, og som skal bruges i Singapore, så hun er klar til at de syv modstandere, der er med, og som vi kender så godt, forklarer han.

Se også: Trætte topspillere: Vi er ikke maskiner

Se også: Caroline: Min far er en anden svigerfar denne gang

Se også: Caroline med forklæde og hårnet: Så er der serveret

Se også: Caroline i eksklusivt selskab med legender: Kun otte har præsteret dette

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen