Piotr smider bombe: Caroline stopper snart

- Jeg ved ikke, om Caroline kun spiller resten af sæsonen, eller om hun spiller en til, siger hendes far, der ikke regner med at skulle være træner ret længe

TV: Her vinder Caroline over Madison Keys og går videre til kvartfinalen i US Open

NEW YORK (Ekstra Bladet): Bemærkningen falder under en snak om, at Piotr Wozniacki nu definitivt er Carolines personlige træner, indtil hun stopper karrieren.

Og det behøver ikke at være noget langvarigt job, afslører han.

- Jeg ved ikke, om Caroline kun spiller resten af sæsonen eller om hun spiller en til, siger han.

- Det har vi ikke taget nogen endelig beslutning om. Men som jeg forstår hende, så bliver det ikke en lang karriere. Hun vil tage det næste skridt og kigge fremad mod nye ting.

- Sport er noget, som du går ind i med hundrede procent, men du skal huske, at du også kan blive invalideret af det, hvis du bliver ved for længe. Jeg er enig i, at hun skal stoppe, mens hun er frisk og så starte en ny karriere.

- Vi har snakket om de ting. Vi er begge voksne. Når vi tager den beslutning, så er det den rette beslutning, siger Piotr Wozniacki med eftertryk.

Når 26-årige Caroline bliver spurgt til samme tema her i New York, svarer hun normalt, at ’hun stadig er ung og nok har et par år’ i sig endnu, og på Ekstra Bladets direkte spørgsmål smiler hun hemmelighedsfuldt og svarer:

- Det ved man aldrig. Nu får vi se.

Hun har dog mange gange fastslået, at hun ikke vil spille til op i 30'erne, og at hun vil stifte familie, mens hun endnu er ung og kan være en aktiv mor for sine børn.

Hvorvidt der er potentielle familiefædre i farvandet, holder hun dog for sig selv.

Tennis Caroline spurgt for 117. gang: Jeg er ligeglad!

Foto: AP Tennis Ny sejr til Kerber: Truer Serenas førsteplads

Der er meget at smile af for tiden, og ikke mindst efter en matchbold. Foto: AP Tennis Kåd Caroline: Arthur Ashe er min dagligstue

Caroline Wozniacki har ind i mellem hængt med hovedet, men hun har formået at finde den positive side ved sit skadefravær. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport Caroline taler ud: Nedturen har lært mig at nyde andre ting

235 kommentarer
Vis kommentarer