Piotr vil have Caroline til at se ukendt modstander

- Jeg er lidt ligeglad hvem der står ovre på den anden side. Jeg stresser ikke så meget over det, siger Caroline selv om verdens nummer 413

Piotr Wozniacki vil gøre sit yderst for at få Caroline til at interessere sig for sin ukendte modstander (Foto: AP)
Piotr Wozniacki vil gøre sit yderst for at få Caroline til at interessere sig for sin ukendte modstander (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Jamie hvem?

Det sker ikke så sjældent i en grand slam, at første modstander er helt ukendt for topspillerne. Men Caroline Wozniackis første modstander i US Open er et nærmest helt ubeskrevet blad.

Amerikanske Jamie Loeb har nemlig rundet de 20 år uden at have sat sit aftryk WTA-turen, og verdens nummer 413 har fået sit wildcard som vinder af den nationale college-turnering. Hun er elev på John McEnroes tennisakademi på Randall’s Island.

Se også: Piotr om mandlige hittingpartnere: Dovne og spild af penge

Der er altså tale om en modstander, som en topspiller bare skal ekspedere, men alligevel jagter Piotr Wozniacki al den information, han kan finde.

- Jeg så noget af hendes træning i går, men hendes træner kunne ikke slå to bolde tilbage, så det var næsten urealistisk, bemærker han, og derfor må han nok ty til youtube for at få et indtryk og lade sin datter kigge lidt med.

Se også: Caroline: Nu vil jeg have min egen fysioterapeut

- Det er vigtigt, at Caroline ser lidt af hendes spil, så hun bliver afslappet omkring kampen. Jeg husker at hun i Kuala Lumpur mødte tre kinesiske spillere, som hun aldrig havde set før. De første partier var noget skidt, men derefter vandt hun let i andet sæt.

- Men det her er det en stor turnering, hun vil vinde, så vi skal forberede os godt.

Se også: Kritisk Caroline til WTA: Find nu balancen

Caroline bebuder som vanligt, at hun mest vil fokusere på sig selv.

- Jeg ved, hvad jeg skal ud at gøre i morgen. Jeg er lidt ligeglad hvem der står ovre på den anden side. Jeg stresser ikke så meget over det.

10 kommentarer
Vis kommentarer