Presset Wozniacki klemmer turnering ind

Caroline Wozniacki har føjet turneringen Toray Pan Pacific Open til kalenderen for at få flere kampe

Julian Finney/Ritzau Scanpix
Julian Finney/Ritzau Scanpix

Tennisstjernen Caroline Wozniacki mangler kampe og har valgt at stille op i næste uges WTA-turnering i Tokyo.

Det var ellers ikke planen, at den 28-årige dansker skulle i aktion før de kinesiske turneringer i Wuhan og Beijing, der spilles senere i september.

Men efter en lang række tidlige exits og skadeproblemer er turneringen Toray Pan Pacific Open i Tokyo føjet til Wozniackis kalender.

Danskeren, der er forsvarende mester i Tokyo, kæmper desuden for at sikre sig en af de otte pladser til sæsonfinalen i Singapore, fortæller hendes far og træner, Piotr Wozniacki, til TV2 Sport.

- Caroline har brug for nogle kampe frem mod Wuhan og Beijing, og så skal hun samtidig sikre sin plads i Singapore, siger Piotr Wozniacki til tv-stationen.

Caroline Wozniacki var senest i aktion i US Open, hvor hun led et tidligt nederlag i anden runde. Her blev danskeren stoppet af ukrainske Lesia Tsurenko.

Wozniacki har vundet Toray Pan Pacific Open tre gange. Det var i 2010, 2016 og 2017.

Turneringen oplyser samtidig, at danskeren er blevet tildelt et wildcard.

Se også: Djokovic vinder US Open og tangerer rekord

Serena Williams var rasende under og efter kampen. Foto: AP Tennis - 9. sep. 2018 - kl. 19:25 Kaldte dommer tyv og sexist: Nu får Serena Williams bøde

Se også: Stiktosset Serena overraskede alle efter pinlig afslutning

Se også: Mesteren måtte undskylde til Serena efter drama

Florence Griffith-Joyner er fortsat 20 år efter sin død indehaver af verdensrekorderne på 100 m og 200 m (Foto: Sven Simon) Sport og Spil Sportsstjerner der døde alt for tidligt

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Præmiepigen Martina Hingis charmerede først den ganske tennisverden, men så begyndte meget at gå galt. Foto: All Over Press Sport og Spil Kokain, utroskab og en alt for skarp tunge: Tennisdarling satte det hele over styr

13 kommentarer
Vis kommentarer