Rasende tennisstjerne: Slår sin far

Stjernen så rødt, da han tabte første set. Det gik ud over hans far

Her tager Stefanos Tsitsipas vreden ud på sin far ved et uheld. Video: Reuters via Ritzau Scanpix

Den græske verdens-sekser i herretennis, Stefanos Tsitsipas, havde svært ved at styre sit temperament under tirsdagens opgør med australske Nick Kyrgios i den ihanhværende ATP-trunering i Brisbane.

Da den 21-årige græker tabte første sæt gik det ud over hans far, Apostolos, som også er træner for den hidsige tennisspiller og desuden kaptajn for det græske tennislandshold.

Stefanos Tsitsipas svang nemlig ketsjeren i vrede og kom ved et uheld til at ramme farmand, som var uheldig nok til at befinde sig indenfor rækkevidde af ketsjeren.

Som om det ikke var nok, kom Stefanos Tsitsipas mor, Julia, derefter ned for at give sønnike en skideballe, hvorefter hun forlod tilskuerrækkerne.

- Det var ikke noget jeg gjorde med vilje. Jeg mistede bare kontrollen, desværre.

- Måske giver min far mig nu tre dages stuearrest, lød det fra Stefanos Tsitsipas på pressemødet efter kampen, som han endte med et tabe 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5).

6-0, 6-0 og samtlige partier vundet rent - 48 bolde i træk - men var det snyd? Screenshot: Twitter Tennis Kæmpe skandale: Pinligt eller svindel?

College-spilleren Mikael Torpegaard har under radaren sat turbo på sin fart op ad verdensranglisten. Foto: Privatfoto Sport Danmarks hemmelige stjerne

20 kommentarer
Vis kommentarer