Rasende Wozniacki med gigantisk afskeds-sviner

Det er skidt signal til de unge at forkæle Sharapova, mener Caroline Wozniacki, der var rasende over selv at blive skubbet ud på den mest ydmyge bane

Hør Wozniackis udtalelser her. Video: AP/SNTV

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Det er respektløst, sagde Caroline Wozniacki med bidsk adresse til turneringsledelsen ved US Open efter sit nederlag.

Og i samme moment fik hun afleveret en afskeds-sviner til dopingdømte Maria Sharapova.

Bane 4, 5 og 6 er anlæggets absolut mest ydmyge baner. De ligger side om side, og på den midterste af dem havde turneringsledelsen tirsdag valgt at programsætte det ellers sportsligt så højt profilerede opgør mellem Caroline Wozniacki og Ekaterina Makarova.

En time senere var programmet korrigeret. Nu skulle kampen afvikles på den fjerdestørste arena, Bane 17.

- At smide nummer 5 i verden ud på bane 5 som 5. kamp er uacceptabelt, sagde Caroline Wozniacki, der straks efter at have set den planlægning, reagerede overfor ledelsen.

- Normalt går jeg ikke ind og brokker mig og forlanger at spille på en stor bane, men jeg syntes alligevel, det var respektløst at sende mig derud, når de har så mange store baner.

- Jeg mødte trods alt også en god spiller, der har været i semifinalen her og i Top 10, så det var helt i hegnet at sende os derud.

- Der er måder at respektere spillere på, der er højt rangerede og har gjort det godt her tidligere.

Samtidig kunne hun se dopingdømte Maria Sharapova spille på store Arthur Ashe Stadium for anden kamp i træk.

- Jeg kan sagtens følge business-siden i det, men når nogen kommer tilbage fra en dopingdom og pludselig får lov at spille hver kamp på centre court, kan man godt stille spørgsmålstegn ved det.

Caroline træner på anlægget i US Open. Hendes kampe kan danske Eurosport-seere kun se forskudt på TV. Foto: Wojtek Kubi Tennis Kunderne raser mod tv-station: 'I røvrender os!'

- Det er et dårligt signal at sende til de unge, når man kommer tilbage fra dopingkarantæne og bliver behandlet som om alting er fint. Det er ikke noget godt eksempel, lød det vredt.

- Jeg er en spiller, der har fightet mig tilbage fra en slem skade og er nummer fem i verden. Jeg fortjener at spille på en stor bane. De bør tænke lidt over, hvad de vil gøre fremover, lød Caroline Wozniackis afsluttende opfordring til ledelsen af den turnering, hun sætter så højt.

Wozniacki var tydeligt ramt efter nederlaget i 2. runde. Foto: AP Tennis Wozniacki knust: Jeg skal lige komme mig
Caroline Wozniacki har flere gode veninder verden over. En af dem er Ivanovic. Foto: All Over Press Sport Carolines vennekreds: Her er jetset-netværket

384 kommentarer
Vis kommentarer