Raser efter kvartfinale: Moden som en tiårig

Nick Kyrgios er moden som en tiårig, hævder bitter modstander efter kvartfinalen natten til tirsdag dansk tid

Highlights: Kyrgios og Kokkinakis nedkæmper Pütz og Venus
Følg Tennis

De fleste med en smule forstand på tennis har nok efterhånden fanget, at australske Nick Kyrgios deler vandene.

Også under årets udgave af Australian Open, hvor Kyrgios sammen med makkeren Thanasi Kokkinakis udgør en aldeles populær double. I hvert fald blandt hjemmepublikummet.

Artiklen fortsætter under billedet..

Thanasi Kokkinakis og Nick Kyrgios kunne juble efter sejren, men fik ikke pæne ord med på vejen. Foto: PAUL CROCK/Ritzau Scanpix
Thanasi Kokkinakis og Nick Kyrgios kunne juble efter sejren, men fik ikke pæne ord med på vejen. Foto: PAUL CROCK/Ritzau Scanpix
 

Natten til tirsdag dansk tid slog australierne tyske Tim Puetz og newzealandske Michael Venus i kvartfinalen. Sidstnævnte havde flere kontroverser med Nick Kyrgios i løbet af kampen, hvilket gav ham hjemmepublikummet på nakken.

Og efter nederlaget lagde han ikke fingre imellem.

- I forhold til modenhed kan du godt se, hvorfor han aldrig har opfyldt sit potentiale og sandsynligvis heller aldrig vil gøre det, lød det spidst fra Michael Venus til sine landsmænd på 1News - og han fortsatte i samme stil.

- Det er nok generøst at vurdere hans modenhed til at være som en tiårig. De (tilskuerne, red.) vil altid støtte ham, og han vil spinne det til sin fordel, men i sidste ende vil han altid være en 'knob' (australsk slang, der nok bedst oversættes direkte til penis, red.).

Michael Venus (tv) i selskab med sin makker Tim Puetz. Foto: PAUL CROCK/Ritzau Scanpix
Michael Venus (tv) i selskab med sin makker Tim Puetz. Foto: PAUL CROCK/Ritzau Scanpix
 

Nick Kyrgios og Thanasi Kokkinakis vandt kampen i tre sæt (7-5, 3-6, 6-3) og er klar til semifinalen mod spanske Marcel Granollers og argentinske Horacio Zeballos, mens Puetz og Venus er færdige i turneringen.

Nick Kyrgios stjal også fokus midt i kampen, da han tyrede en bold i maven på en dreng. En situation, han dog slap temmelig godt fra.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind