Regn udsætter Wozniacki-kamp i Eastbourne

Caroline Wozniacki, der for første gang siden 2007 er useedet i Wimbledon, kommer ikke i kamp mandag

Caroline Wozniacki kommer ikke i kamp mandag grundet regn. Foto: AP
Caroline Wozniacki kommer ikke i kamp mandag grundet regn. Foto: AP

Tennisstjernen Caroline Wozniacki kommer alligevel ikke i aktion mandag ved WTA-turneringen i Eastbourne, der er sidste opvarmning inden Wimbledon i næste uge.

Danskerens kamp i anden runde mod australieren Samantha Stosur var i første omgang sat på programmet, men efter det havde regnet i flere timer, var kampen ikke på det reviderede program, som arrangøren sendte ud mandag eftermiddag.

Tidligere mandag fortsatte Wozniacki sit frie fald på verdensranglisten, da hun faldt fra pladsen som nummer 35 til 37.

Placeringen betyder, at hun for første gang siden Australian Open i 2008 ikke er blandt de 32 seedede ved en grand slam-turnering, når der fredag trækkes lod til Wimbledon.

Skader og svage resultater har været skyld i det drastiske fald. Søndag fik hun dog en opmuntring, da hun i første runde af turneringen i Eastbourne slog franske Alize Cornet enkelt med 6-1, 6-3.

Det var hendes klart bedste præstation, efter hun fik comeback ovenpå sin ankelskade.

- Jeg føler mig godt tilpas på fødderne. Jeg har arbejdet hårdt for at komme i den bedst mulige form.

- Jeg har gjort et stort stabiliseringsarbejde, og nu føler min ankel sig godt tilpas på græsset, siger Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Caroline Wozniacki får den værst mulige Wimbledon-optakt. For danskeren bliver ikke seedet til verdens mest prestigefulde tennisturnering, der begynder om en uge. (Foto: AP/Rick Rycroft) Tennis Ugens dårlige nyhed: Vanskelig Wimbledon venter Wozniacki

Den overbevisende sejr i første runde i Eastbourne har givet Caroline Wozniacki ny tro på tingene (Foto: AP) Tennis Caroline: Nu spiller det for mig igen

Caroline Wozniacki vandt første runde-opgøret i Eastbourne. Foto: AP Tennis Sådan Caroline: Slår Serena-bøddel suverænt

Caroline Wozniackis opgør i første runde ved græsturneringen i Birmingham måtte udsættes på grund af regn (Foto: AP) Tennis Regn udsætter igen Wozniacki-kamp i Birmingham

4 kommentarer
Vis kommentarer