Respektfuld WTA-boss håber Caroline vil fortsætte

Et karrierestop er en personlig beslutning, mener Stacey Allaster, som dog håber, at guldfuglen Wozniacki finder energi og motivation til at fortsætte

Stacey Allaster overrækker trofæet for Carolines førsteplads på ranglisten i 2010. Siden har de haft meget med hinanden at gøre. Foto: All Over Press
Stacey Allaster overrækker trofæet for Carolines førsteplads på ranglisten i 2010. Siden har de haft meget med hinanden at gøre. Foto: All Over Press
Følg Tennis

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Det har jeg hørt lidt om, ja.

Stacey Allaster smiler nærmest lidt vemodigt, da Ekstra Bladet spørger, om hun er bekendt med Caroline Wozniackis mulige karrierestop inden så længe.

For som WTA-præsident siden 2009 har hun arbejdet tæt sammen med danskeren i mange år, hædret hende for hendes førsteplads på ranglisten og talt og forhandlet med hende som spillernes repræsentant.

Piotr smider bombe: Caroline stopper snart

Canadieren, der sidste år trådte tilbage for siden at blive leder for det amerikanske tennisforbunds professionelle afdeling, håber inderligt, at sporten får glæde af Miss Sunshine en rum tid endnu.

- Caroline er elsket af fans over hele verden. Jeg er sikker på, at de vil støtte hende af respekt for hendes beslutning. Men forhåbentlig for dem og for sporten vil dette års US Open give hende ny energi og motivation til at blive ved med at spille, siger Stacey Allaster.

- Hun er 26 år, og det sker ikke hver dag, at en topspiller stopper i den alder. Er det for tidligt, synes du?

- Det er en meget personlig beslutning for atleterne, hvornår de vælger at stoppe. Caroline har spillet i mange, mange år. Hun er en meget klog, ung dame, som gerne vil opleve andre sider af tilværelsen.

Bliv her lidt endnu, Caroline

- Vi vil alle respektere hendes beslutning, hvad den end måtte blive. Hun skal kun fortsætte, hvis hjertet er med. Men samtidig – som hun spiller lige nu – er det jo fantastisk at følge hende.

 

- Hvis det snart ender med et karrierestop, hvordan vil du så se tilbage på hendes tid i sporten?

- Hun er en stor champion på og udenfor banen. Hun har altid givet så meget til sportens fans, og hun har virkelig bidraget til at få sporten til at vokse.

- Jeg ser tilbage på hendes bidrag med stor taknemmelighed. Også da hun var en ledende skikkelse i spillerrådet og komme med fine input derfra.

- Så igen. Jeg håber, at det vi oplever hende gøre her, vil give hende selvtillid og energi til at fortsætte, så længe hun har lyst.

Læserne griller Caroline: Her betaler jeg min skat

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt