Riffelskytte plaffer valget af Caroline ned

- Jeg havde selv stemt på en anden, fordi jeg synes, at fanebæreren skal have vundet en OL-medalje før, siger Stine Nielsen

Stine Nielsen er forbavset over, at Caroline Wozniacki er valgt som fanebærer, før hun officielt er udtaget til OL (Foto: Philip Davali)
Stine Nielsen er forbavset over, at Caroline Wozniacki er valgt som fanebærer, før hun officielt er udtaget til OL (Foto: Philip Davali)

Riffelskytten Stine Nielsen, der bar fanen ved European Games i Baku, havde foretrukket en anden fanebærer end Caroline Wozniacki.

- Jeg ved ikke, om Caroline er den rigtige. Jeg havde selv stemt på en anden, fordi jeg synes, at fanebæreren skal have vundet en OL-medalje før. Og der har man nogle stykker at vælge i mellem denne gang, siger det skarpt skydende OL-medaljehåb til Ekstra Bladet.

- Det er også en overraskelse for mig, fordi hun endnu ikke er officielt udtaget. Jeg er forbavset over, hvor tidligt man offentliggør det.

Det var en meget stolt Caroline Wozniacki, der fredag fik overrakt den olympiske fane af Kronprins Frederik (Foto: Finn Frandsen) Tennis Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen

Torben Grimmel er en af tre skytter, der har fået en billet til Rio. (Foto: Jens Dresling) OL 2016 De skal skyde Danmark til OL-medaljer

- Jeg kan godt forstå nogle af argumenterne i kritikken, selv om det er nu ikke er noget, jeg selv har tænkt på.

- Men Caroline er et stort sportsidol i Danmark, og derfor må man acceptere, at hun skal gå i spidsen for holdet. Der er jo mange ude i verden, der ved, hvem hun er, så på den måde er hun et godt valg.

Kronprins Frederik var til stede, da Caroline Wozniacki blev udnævnt til fanebærer (Foto: Finn Frandsen) OL 2016 Wozniacki svines til: Derfor er hun det forkerte valg

168 kommentarer
Vis kommentarer