Roligan-Caroline: Nu må VM-holdet gå i offensiven

- Jeg tror, hele holdet skal ind og spille mere aggressivt, for de møder et hold, der har spillet godt og i højt tempo, mener Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki vandt sin 29. titel i Eastbourne. Foto: All Over Press
Caroline Wozniacki vandt sin 29. titel i Eastbourne. Foto: All Over Press

Holdbilledet af det danske landshold forud for gruppekampen mod Frankrig. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018 VM 2018 Komisk morgen: FIFA i kæmpe dansk VM-bommert!

EASTBOURNE (Ekstra Bladet): At Wozniacki-familien er fodboldtosset, beviste Piotr Wozniacki, da han efter Carolines finaletriumf i Eastbourne fik travlt med at finde en tv-skærm, hvor han kunne se Frankrig-Argentina.

Og hans datter falder ikke langt fra fodboldstammen. Hun er erklæret Liverpool-fan og har altid fulgt det danske landshold tæt, ikke mindst via gode, personlige relationer til Daniel Agger og Nicklas Bendtner.

Nu er hun ikke mindst begejstret for Christian Eriksen, som hun også driver energidrik-forretningen ’State’ sammen med.

- Han er en rigtig, rigtig vigtig brik for os. Jeg håber, han får nogle muligheder i morgen, sagde hun efter lørdagens finale i Eastbourne.

Wozniacki med pokalen i Eastbourne. Foto: Ritzau/Scanpix / Glyn Kirk
Wozniacki med pokalen i Eastbourne. Foto: Ritzau/Scanpix / Glyn Kirk
 

Søndag vil hun sidde klar foran en tv-skærm i London.

- Jeg tror, hele holdet skal ind og spille mere aggressivt, for de møder et hold, der har spillet godt og i højt tempo.

- Nu er det knockout-kampe, så jeg tror og håber, at de åbner lidt mere op og spiller mere aggressivt mod Kroatien, siger hun.

- Jeg vil ikke sige, at jeg føler mig sikker på noget, men jeg er spændt og håbefuld. Nu har Danmark ingenting at tabe. De har nået deres hovedmål, nemlig at komme videre fra gruppen, så nu kan de spille frit og forhåbentlig få spillet til at køre, siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki med trofæet efter sejren i Eastbourne. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Sejrsglad Caroline: Den bedste optakt til Wimbledon

Caroline Wozniacki sejrede for 29. gang. Foto: All Over Press Tennis Glad Piotr: Nu skal Caroline gøres klar til mandag

Rusland er et af tre lande, der har fået store bøder fra FIFA. Foto: AP VM 2018 FIFA skrider ind: Straffer tre VM-lande!

20 kommentarer
Vis kommentarer