Rusten Serena efter comeback: Lave forventninger - så stopper jeg!

Serena Williams var rusten og i lidt for høj kampvægt, da hun vendte tilbage til konkurrence, men amerikanen er dog fortrøstningsfuld

Rusten var til at få øje på, da Serena Williams i weekenden var i reel konkurrence for første gang som mor og for første gang i mere end et år.

Det skete ganske vist på mere beskedent niveau i en doublekamp med storesøster Venus ved sin side i Fed Cup.

Men de to, der har fejret så mange store triumfer sammen, vandt kun fem partier mod de ikke særligt navnkundige hollændere Lesley Kerkhove og Demi Schuurs, og undervejs kom der adskillige fejltræf på smash, flugtninger og servereturneringer, ligesom serven var noget ustabil.

Efter kampen med hendes fem måneder gamle datter, Alexis Olympia, siddende på første parket, forklarede superstjernen bagefter, at hun stadig famler lidt, når det handler om at rejse med en baby. Men hun var også fortrøstningsfuld.

- Jeg følte mig bedre tilpas, end jeg frygtede. Jeg føler, at jeg er på rette vej, sagde hun men tilføjede så:

- Hvis jeg går på banen med lave forventninger, så stopper jeg. Det vil ikke ske for mig. Jeg vil altid have de største forventninger med mig, og det er okay, for sådan er jeg som person.

doc6ytvkomnwqpd1lpuct3.jpg
Serena Williams virkede overivrig, men der var også lyspunkter med kontrolleret power og intensitet undervejs, noterer New York Times, som bagefter bad den tidligere verdensetter Tracy Austin om en analyse.

- Serena servede bedre i dag end i Abu Dhabi, sagde hun med henvisning til den opvisningskamp, Williams spillede med Jelena Ostapenko lige før nytår.

- Hun er før kommet tilbage efter pauser, men hun har ikke prøvet at komme tilbage efter fødsel og kejsersnit i en alder af 36 år. Så hun forstår sikkert, at hun har brug for tid. Men det her var en fin, blød tilbagevenden.

Avisen så en Serena Williams med en kampvægt, der lå noget over den, hun vandt Australian Open med sidste år, og spørger, hvor meget det vil påvirke hendes mobilitet på banen.

Fed Cup-kaptajn Kathy Rinaldi hæfter sig dog ved andre ting.

- Som I kunne se, har hun stadig ilden i sig, og hun skal jo starte et sted. Det var en fin start for hende. Hun er blevet bedre og bedre dag under vores samling, og hun træner godt. Og når Serena sætter sig noget for, plejer hun at gennemføre det, siger hun med henvisning til amerikanerens viljestyrke.

Serena Williams har vundet 23 grand slams i single og har for nylig udtalt, at tallet 25 da virker tillokkende på hende.

Næste chance er French Open sidst i maj.

Serena jubler over Caroline: Jeg turde ikke se kampen

Denne sport vil Wozniacki dyrke efter tenniskarrieren

26 kommentarer
Vis kommentarer