Annonce:
Annonce:

Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

Drengerøvsmagasinet M's chefredaktør forstår slet ikke Jim Lyngvilds kritik af Caroline Wozniackis bikini-billeder

Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki bliver rost overalt for sine bikinibilleder i den nyeste udgave af Sports Illustrateds Swimsuit Edition.

Næsten da. Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild er langtfra begejstret over danskerens billeder, som han kalder dårlige, taget i modlys og som får hende til at ligne en prostitueret.

Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

Det er dog en holdning, som Lyngvild lader til at stå ret alene med. På drengerøvsmagasinet M! er man mere end begejstret overfor Wozniackis nyeste billeder, og chefredaktør Mads Demant stiller sig uforstående overfor Jim Lyngvilds kritik.

- Hvad tænker du om billederne?

Annonce:

- Jeg synes, de er flotte. Jeg kan se, at Jim Lyngvild brokker sig over modlyset, men det må være fordi, han ser på de forkerte billeder, måske dem der ligger på Twitter eller online andre steder. For mig ser det ud som om, der er en god glød. Jeg synes, det er en stilet og flot serie. Den ville sagtens kunne komme i vores magasin.

 

På M! er de generelt misundelige på Sports Illustrated, fordi de kan få stort set alle dem, de peger på, til at stille op i bladet. Og M! har da også forsøgt at få den den danske tennisdronning til at stille op til en forside i drengerøvsmagasinet. Men uden held.

- Det er efterhånden et par år siden, vi har spurgt hende sidst. Vi forsøger ikke mere. Hun har rimelig kategorisk afvist vores forespørgsler. Jeg er faktisk lidt sur på hende, og jeg synes, det er lidt skuffende, at hun ikke vil vise sig frem for vores danske læsere. Der er ikke nogen, vi håber mere på at få på forsiden end hende.

Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

- Jim Lyngvild mener, at hun ligner en prostitueret på billederne. Er du enig?

Annonce:

- Det kan jeg slet ikke se, hvor han får fra. Jeg synes, det er helt uskyldige og flotte bikinibilleder. Jim er nok bare skuffet over, at hun ikke havde photoshoppet en penis i bukserne, som vi så Justin Bieber have det. Han ville sikkert gerne have lidt mere pels og lange støvler, siger Mads Demant.

- Jeg synes, vi ser en sød pige i bikini i aftensol. Jeg tror, Jim er lidt på udebane i forhold til at vurdere søde piger i bikinier. Han skal nok holde sig til mændene, lyder det.

SÅ meget tjente de danske sportsstjerner i 2014

Sådan ser Wozniackis swimsuit-billeder ud

- I kører jeres årlige konkurrence, der hedder Forside Jagten. Hvis hun skulle få lyst, er det så for sent at melde sig til 2015-udgaven?

- Haha, nej, det er ikke for sent. Det er faktisk meget nemmere i år. Man skal bare tage et billede og lægge på Instagram med det rette tag, og så skal man huske at fortælle ens navn og alder. Så er man med i konkurrencen. Og jeg er overbevist om, at hun ville have gode chancer for at vinde, hvis hun stillede op, konkluderer chefredaktøren.

Annonce:

Caroline Wozniacki har fortsat fuld gang i promoveringen af den nye Swimsuit-udgave. Tirsdag medvirker hun således i det populære amerikanske morgenprogram 'The Today Show', hvor også stjerner som Colin Firth og Californication-stjernen David Duchovny er gæster.

Se de to lækre tennis-sild Serena William og Caroline Wozniacki hygge sig på stranden. (Video: Splash-video)
Caroline er tidligere - mere eller mindre frivilligt - sprunget i bikinien foran fotografer. Her sammen med veninden Serena Williams ved kysten i Miami. (Video: Splash)

I 2013 viste Caroline Wozniacki sig frem i sin JBS-kollektion

Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: