Rystet Wozniacki: Det er så skræmmende

Den danske tennisstjerne er chokeret over knivoverfaldet på hendes kollega Petra Kvitova

Den dobbelte Wimbledon-mester Petra Kvitova fik sig en ordentlig skræk i livet, da hun i dag blev udsat for et overfald i sit eget hjem af en røver.

En indbrudstyv var angiveligt på spil i tennisstjernens hjem og blev overrasket af Kvitova og valgte derfor at stikke den tjekkiske tennisspiller ned. Overfaldsmanden var angiveligt ikke klar over, hvis hjem han var på vej ind i, og vidste ej heller hvem Kvitova var, så derfor formodes det blot at være en tilfældig kriminel handling, som ramte Kvitova.

Heldigvis slap tjekken nådigt fra overfaldet og kunne via facebook senere på mandagen fortælle, at hun ikke var alvorligt tilskadekommen.

- Hej alle. Jeg vil gerne takke jer for jeres beskeder og støtte. Det er bestemt ikke rart, hvad der er sket for mig, men det værste er heldigvis bag mig. Nu er det vigtigste, at lægerne finder ud af, hvad der er sket med min hånd. Jeg stoler på dem, og tror det hele nok skal gå. Jeg har den bedst tænkelige pleje, og jeg er sammen med mine nærmeste. Det værste er ovre. Tak igen for jeres tanker. I skal ikke bekymre jer om mig. Petra, skrev hun således på Facebook.

Knivoverfaldet har dog rystet tennisverdenen, hvor mange sikkert tænker tilbage til 1993 og den sindsforvirrede tysker, Günter Parche, der midt under en kamp stak tennisstjernen Monica Seles ned. Seles var ærkerivalen til Parches store idol Steffi Graf, og den mentalt forstyrrede tysker havde derfor set sig sur på Seles.

Se episoden fra Seles' overfaldet i tv-klippet over artiklen.

Knivoverfaldet kostede Seles to år af sin karriere, og selvom Kvitova i dag slap mere nådigt, så er det strømmet ind med hilsner fra nær og fjern til Wimbledon-vinderen fra 2011 og 2014.

Således har også den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki reageret på dagens triste nyhed. En rystet dansker sender hilsner af sted til den tilskadekomne konkurrent og kollega.

- Har lige hørt, hvad der er sket med Petra Kvitova. Alle mine tanker er hos hende i dag. Det er skræmmende! Hun er et af de rareste mennesker, jeg kender, skrev danskeren senere på dagen på Twitter.

Caroline og Kvitovar har mødtes flere gange på tennisbanerne. Foto: AP
Caroline og Kvitovar har mødtes flere gange på tennisbanerne. Foto: AP

Både Kvitova og Wozniacki er i gang med forberedelserne til den kommende sæson og årets første Grand Slam Australian Open, der begynder til januar. Tjekken må dog naturligvis sætte de forberedelser i bero, mens hun kommer sig ovenpå det chokerende overfald.

Tennis Overfaldet i eget hjem: Tennisstjerne stukket med kniv

12 kommentarer
Vis kommentarer