Rystet Wozniacki overvandt veteran

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Linz efter sejr på 3-6, 7-6, 6-4 over undertippet kroat

Caroline klarede kroaten (Foto: AP)
Caroline klarede kroaten (Foto: AP)

Caroline Wozniacki var i store problemer, men danskeren fik alligevel spillet sig videre til anden runde af WTA-turneringen i østrigske Linz.

33-årige Mirjana Lucic-Baroni fra Kroatien, der er nummer 68 på verdensranglisten, havde ellers godt styr på den andenseedede dansker, og kroaten kunne have vundet kampen efter andet sæts tiebreak.

Men tiebreaken vandt Wozniacki og udlignede dermed til 1-1 i sæt, efter Lucic-Baroni havde vundet første sæt overbevisende 6-3.

I begyndelsen af tredje sæt viste Wozniacki klassen og satte kroaten godt og grundigt på plads med to hurtige breaks og en føring på 4-0.

Kroaten kom bedre med og holdt serv to gange, før Wozniacki havde muligheden for at serve sejren hjem.

Wozniacki blev dog sat godt og grundigt til vægs, da hun tabte alle partiets fire dueller, og pludselig kunne Lucic-Baroni lugte blod ved stillingen 5-3 til Wozniacki.

Se også: Spil eller betal: Caroline i ny clinch med WTA

Kroaten fik reduceret endnu engang, inden Wozniacki servede sættet hjem og vandt 6-4.

Selv om Wozniacki spillede sig videre, virkede danskeren i perioder ukoncentreret og energiforladt.

Turneringen i Linz var oprindeligt Wozniackis sidste i denne sæson, men WTA-regler kræver, danskeren deltager i en turnering i Kina fra 3. november, medmindre hun betaler en bøde på cirka 328.000 kroner.

I anden runde skal Wozniacki møde belgieren Kirsten Flipkens, der er nummer 110 på verdensranglisten. Kampen bliver spillet torsdag.

De to spillere har kun mødt hinanden en enkelt gang før. Det var tilbage i 2007 i Las Vegas, hvor Wozniacki overbevisende vandt 6-1, 6-0.

Til gengæld kan Wozniacki ikke komme til at møde US Open-finalisten Roberta Vinci i Linz.

Turneringen er nemlig forbi for den tredjeseedede italiener, der i tre sæt tabte til Aleksandra Krunic.

26 kommentarer
Vis kommentarer