Så vildt er det gået til: Se tallene bag Carolines optur

Siden US Open sidste år har Wozniacki vundet flest kampe, slået flest Top 10-spillere og taget det største spring på ranglisten

Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Siden vendepunktet ved US Open sidste år, er Caroline Wozniacki bare drønet op ad mange af de lister, man nu engang kan gøre den slags succes op i.

Med WTA’s hjælp kan Ekstra Bladet her sætte tal på hendes optur, der gav to turneringssejre i efteråret, fire finaler i år og en aktuel placering som nummer seks på verdensranglisten.

* Før kampen i anden runde mod Tsvetana Pironkova topper hun således listen over flest sejre siden US Open, nemlig 56 mod 16 nederlag. Elina Svitolina følger efter med 51-14.

* Caroline Wozniacki har flest sejre over Top 10-spillere siden US Open, nemlig hele ti af slagsen. Svitolina følger efter med nu og Karolina Pliskova med otte.

* Hun er den spiller i Top 20, der er sprunget mest op ad ranglisten, nemlig 68 pladser fra en daværende placering som nummer 74.

Kigger man på kalenderåret 2017, dukker Wozniackis navn også op på flere af de mere tennisnørdede lister.

* Hun har vundet 45, 7 procent af de partier, hvor hun tager imod serv. Det rækker til en fjerdeplads. Og hun indtager en sjetteplads på listen over vundne point som servemodtager med en gevinst på 48,1 procent.

* Hun har konverteret lige over halvdelen af sine breakbolde og er dermed syvendebedst.

* I den mere kuriøse afdeling har danskeren deltaget i to af de længste kampe på WTA-turen i år. Hendes tresætssejr over Monica Niculescu i Madrid var årets tredjelængste med en varighed på tre timer og 27 minutter. To pladser længere nede rangerer hendes nederlag til Barbora Strycova i Sydney. En kamp, der strakte sig over tre timer og 21 minutter.

* Kun to spillere har uddelt en double-bagel i år, altså tilføjet modstanderen et nederlag på 6-0, 6-0. Wozniacki gjorde det endda i grand slam-regi, da hun i French Open fejede canadiske Abanda af banen. Rumænske Begu var lige så overlegen mod tyrkiske Buyukakcay i Charleston.

Embed: Wozzy-test

Splitternøgen: Her er ALLE Wozniackis nye billeder

Caroline Wozniacki i Wimbledon

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.