Sådan Caroline: Slår Serena-bøddel suverænt

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i WTA-turnering i Eastbourne efter sejr i to sæt mod Alize Cornet

Caroline Wozniacki vandt første runde-opgøret i Eastbourne. Foto: AP
Caroline Wozniacki vandt første runde-opgøret i Eastbourne. Foto: AP

Efter et par tidlige nederlag i de seneste WTA-turneringer kom tennisstjernen Caroline Wozniacki søndag godt fra start ved græsturneringen i Eastbourne.

I første runde vandt hun med cifrene 6-1, 6-3 over franske Alize Cornet

Det var syvende gang i otte møder, at Wozniacki besejrede den franske kvinde, der flere gange i karrieren har slået verdensetteren Serena Williams - blandt andet ved Wimbledon i 2014.

Danskeren kom flyvende fra start og bragte sig på 4-0 efter to servegennembrud. Kort efter tog hun første sæt i overbevisende stil efter bare 32 minutter.

Andet sæt var meget mere jævnbyrdigt. Her tog det lige så lang tid at komme frem til stillingen 3-2, og det var Cornet, der tog teten med et brud til netop den stilling.

Wozniacki svarede dog hurtigt tilbage med et brud og servede sig sikkert på 4-3. Danskeren fortsatte i samme spor og tabte ikke flere partier i kampen.

I anden runde skal hun nu møde australieren Samantha Stosur, der er syvendeseedet i turneringen. Hun sad over i første runde.

Ni gange tidligere har de mødt hinanden, og danskeren fører 5-4. Alene på græsset i Eastbourne har de mødt hinanden tre gange. Wozniacki har vundet de to seneste opgør, s om var i 2014 og i 2009, hvor hun vandt hele turneringen.

Turneringen i Eastbourne fungerer som sidste opvarmning inden grand slam-turneringen Wimbledon, der begynder næste mandag.

Tennis Surt show - Wozniacki skuffer igen

Maria Sharapova blev fældet for doping, fordi hendes agent glemte at fortælle hende, at hun ville være dopet fra 1. januar i år. Siger hendes agent. (Foto: AP). Tennis Skilsmisse bag Sharapovas dopingskandale

37 kommentarer
Vis kommentarer