Sådan har du aldrig set Caroline før

Caroline Wozniacki har offentliggjort nye billeder fra brylluppet med David Lee

Caroline Wozniacki holdt udklædningsfest til sit bryllup. Foto: Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki holdt udklædningsfest til sit bryllup. Foto: Ritzau Scanpix

Selvom vi efterhånden er vant til at se Caroline Wozniacki i andre gevandter end det hvide tennistøj fra Stella McCartney, så bliver den danske tennisstjerne ved med at overraske med sin påklædning.

Senest har Fru Wozniacki Lee smidt et par billeder på Twitter fra brylluppet med David Lee, der fandt sted i italienske Toscana over flere dage i sidste måned.

Her optræder hun iført kraftig makeup i noget, der ligner en italiensk folkedragt.

I tweetet forklarer hun sammenhængen.

- Vi havde en aften med 'italiensk marked' ved vores bryllup. Temaet var 'La Dolce Vita' (Italiensk for 'det søde liv' og titlen på en af den legendariske filminstruktør Federico Fellinis mest kendte værker, red.). Alle var klædt i lyse farver, og vi havde den bedste italienske mad fra hele landet, skriver Caroline Wozniacki.

Det er sådan, vi kender Caroline Wozniacki fra tennisbanen. Foto: Roger Parker
Det er sådan, vi kender Caroline Wozniacki fra tennisbanen. Foto: Roger Parker
 

Tidligere har både Caroline Wozniacki og flere gæster løftet lidt af sløret for, hvordan det luksuriøse bryllup løb af stablen.

- Vi holdt det forholdsvis småt med 115 gæster, og alle kom godt ud af det med hinanden, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

- På anden-dagen havde vi arrangeret en lille olympiade, hvor vi satte de forskellige hold sammen af folk, der ikke havde mødt hinanden før. Det var fedt at se alle integrere sig den dag. Alle havde noget at tale med hinanden om, og alle havde det sjovt. Det var en fed måde at starte festen op på.

Caroline Wozniacki og David Lee har netop deltaget i basketball-stjernen Pau Gasols bryllup med Catherine McDonnell. Et par, der også var på gæstelisten, da det var Caroline Wozniacki og David Lee, der var brud og gom:

 

Hun valgte at sælge fotorettighederne til brylluppet til det berømte modemagasin Vogue. Og det er nogle af disse billeder, der nu er blevet delt med offentligheden.

- Jeg synes, de var flotte. Vi havde en fantastisk fotograf, som var meget sød og helt nede på jorden og gjorde det præcis, som vi gerne ville have det, har hun fortalt.

Mens privatlivet kører på skinner, ser det mere besværligt ud på tennisbanen. Her har hun i længere tid haft problemer med skader og en kronisk gigtsygdom, og ved den seneste grand slam i engelske Wimbledon, hvor hun i tredje runde tabte til kinesiske Shuai Zhang.

Se også: Se billederne - Wozniacki til jetset-bryllup

Se også: Mette gigt-råder Wozniacki: - Dyrk så meget sex, du overhovedet kan overkomme!

Se også: Wozniacki afslører særpræget højdepunkt

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere