Annonce:
Annonce:

Sådan kan Caroline slå 'lodtræknings-bomben'

Eksperten håber på, at det mentale pres på Wozniacki er mindre end i Australian Open, og hun derfor tør holde tempoet oppe og angribe den stærke hviderussers serv

Caroline og Azarenka er begge stærkest i baghåndssiden - hviderusseren trak dog det længste strå, sidst de to mødtes i Australian Open. (Foto: SNTV)
Annonce:
Følg Tennis

- Det bliver rigtigt spændende. En dejlig dag at gå på arbejde, siger Tine Scheuer med et hørligt smil og med tennisfaglig adresse til dagens knallert af en kvartfinale.

For duellen mellem Caroline Wozniacki og Victoria Azarenka er ikke bare en benhård konfrontation mellem to næsten jævnbyrdige rivaler. Det er også et opgør mellem veninder, der lige på den scene ønsker hinanden det værste.

Hviderusseren, der fik sidste år spoleret af skader og mistede sin høje rangering, udgør derfor bomben i enhver lodtrækning. Og det er anden gang i år, hun lander i danskerens del af den. Senest betød det tidlig exit fra Australian Open.

Caroline klar til hævn mod Azarenka

Wozniacki erkender: Hun har en fantastisk bagdel

Annonce:

- Det mentale spillede nok meget med dengang. Hvordan rammer Vika bolden? Hvor svær er den lodtrækning? Den mystik og det ekstra pres er forhåbentlig væk. Jeg håber, at hun nu kan holde fokus hele vejen, siger eksperten og spoler tilbage til selve kampen:

- Dengang faldt hun lidt for langt tilbage i banen i andet sæt. Denne gang skal hun holde tempoet hele kampen, lyder opskriften, som også kan have følgende ingredienser:

– Azarenka er der, hvor hun tror på, hun kan slå de andre. Hun er godt kørende, men hun kan måske rystes lidt på serven. Caroline skal returnere godt. Hun må gerne være lidt fræk på returen og investere lidt der.

Caroline morer sig: Kan endelig bruge Rory til noget

Caroline Wozniacki til Sports Illustrateds fest (Foto: Privatfoto)
Caroline Wozniacki til Sports Illustrateds fest (Foto: Privatfoto)
 

- Og så skal hun selvfølgelig selv serve godt, bemærker Tine Scheuer, der har ladet sig imponere af hviderusserens spil.

- Hun er faneme god på midtbanen. Det handler både om slagflugtningerne, og når hun lader bolden hoppe en gang. Hun er hele tiden så opsøgende og ikke bange for at gå efter sine slag.

Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

De to piger er begge stærkest i baghåndssiden.

Annonce:

- Vi vil nok se, at de begge vil holde mange bolde dybt i midten af banen  og vente på at åbne den.

- Mod Alexandra Dulgheru så Carolines forhånd ned langs linjen godt ud. Måske kan hun overraske lidt med den, hvis hun tør.

- Og så håber jeg, at hun er helt frisk igen. Hun bevægede sig i alt fald godt i går.

Kampen kan forventes servet i gang i Doha et sted i omegnen af klokken 15.30, dansk tid. Du kan følge kampen live her på Ekstra Bladet.

Sådan ser Wozniackis swimsuit-billeder ud

Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: