Sæd i trusserne: Stjerne tiltalt for voldtægt

Tiltalt for voldtægt - han har vundet turneringer med Roger Federer som doublemakker, men er nu i så store problemer, at han skal i retten 9. december

Yves Allegro og Roger Federer i forbindelse med Davis Cup-kamp. Foto: Martial Trezzini/Ritzau Scanpix
Yves Allegro og Roger Federer i forbindelse med Davis Cup-kamp. Foto: Martial Trezzini/Ritzau Scanpix

Han har fejret store triumfer i double med selveste Roger Federer som makker. Sammen vandt de to turneringer, og de har også spillet sammen på Davis Cup-holdet, hvor han også har spillet med Stanislas Wawrinka.

Nu er 41-årige Yves Allegro havnet i overskrifterne af helt andre årsager.

Under overskriften 'Voldtog han en kvinde på et trænermøde? - Alvorlige beskyldninger mod schweizisk tennis-es', fortæller avisen Blick således i detaljer om en uhyggelig episode med den tidligere Federer-makker i hovedrollen.

Allegro skal i retten 9. december, fordi han er tiltalt for at have voldtaget en kvinde i forbindelse med en trænerkonference i Estland i 2014.

Anklageskriftet fortæller, at Allegro og kvinden var samlet med en gruppe andre tennistrænere, og efter middagen fik de et par glas, og så bestilte Allegro 20 shots.

- Kvinden vågner om morgenen op på samme hotelværelse som den tiltalte. Hun har blå mærker og hudafskrabninger overalt, skriver Blick.

- Senere skriver de sammen på WhatsApp. Han skriver blandt andet 'Undskyld for i aftes' og 'Det var ikke godt, og ikke så gentlemanagtigt'.

- Da hun fire dage senere spørger på Whatsapp, hvad han mener, skriver han, at han har en kæreste og derfor ikke burde have andre kvinder på værelset, lyder det.

Andrea Petkovic fortæller ærligt om livet på WTA-touren. Foto: All Over Tennis Sagde hun det? Tennisstjernens uventede sex-afsløring

Måske en af disse Nike-trøjer, som Roger Federer langer ud efter. Foto: Thomas Peter/Ritzau Scanpix Tennis Federer rasende: Det er gået alt for langt

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: Allegro og Federer har sammen haft mange ting at juble over. Fotos: Laurent Gillieron/Ritzau Scanpix

Roger Federer vil hellere se døtrene stå på ski, men nu spiller de altså tennis (Foto: AP) Tennis Spiller tennis: Nu kommer Federer-tvillingerne

Vonn og Subban på den røde løber. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix Ishockey Fatter ikke Vonn: - Hvorfor vil hun have mig?

Flavia Pennetta slog Petra Kvitova i kvartfinalen på vej mod Grand Slam-titlen i US Open i 2015. Nu får hun store roser fra sin mand, der har større succes på tennisbanen end nogensinde før. Foto: ADREES LATIF/Ritzau Scanpix Tennis Drømmeparret afslører: - Sex 12-15 gange om ugen

Kvinden forsøger at komme i tanke om, hvad der er sket og taler med sine venner. Allegro skulle have slået hende og kastet hende på sengen, og ifølge tiltalen drejer det sig også om seksuelle handlinger. Hun kan dog ikke sige, om Allegro har tvunget hende til sex.

- En retsmedicinsk rapport viser, at hun har adskillige skader på kroppen. Der er dog ikke ingen skader i kønsorganerne og heller ikke sæd, men det er der i kvindens undertøj, lyder det.

Kvinden ønsker at forblive anonym, men hendes advokat fortæller, at hun flere gange har beskrevet episoden pålideligt og forklarer, at det er vigtigt, at det nu er kommet til tiltale.

- Det viser, at anklagemyndigheden antager, at der foretager en kriminel handling, siger advokat Harald Gattlen.

Tennys Sandgren imponerer med både sit spil og navn. Ritzau Scanpix/GREG WOOD Tennis Spærrer øjnene op over tennis-sensation: Især på grund af fornavnet...

Allegros advokat benægter påstandene.

- Men min agent er glad for, at det bliver afgjort, for så er slutningen på denne proces tæt på, siger Allegros advokat Pierre-Damien Eggly til avisen.

Allegro arbejder på det schweiziske tennisforbund som cheftræner for de unge.

Udover de to turneringssejre i double med Roger Federer, der faldt i Wien og Halle i 2003 og 2005, så har Allegro også vundet en turnering i Auckland med Michael Kromann som makker, mens han har været i finalen med Federer i 2004.

Som doublespiller har han deltaget i 10 grandslam-turneringer, hvor han to gange har spillet Australian Open med Federer. Han var oppe som nummer 32 på verdensranglisten, mens han som singlespiller aldrig slog igennem.

I 2011 stoppede han karrieren med omkring fem millioner kroner på præmiekontoen.

Dennis Rodman har vundet NBA fem gange - her er han på vej til tv-show med Anna Nicole Smith i 2005. Foto: Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix Anden sport - Tilbød mig 135 millioner for at gøre Madonna gravid

Den professionelle cykelrytter og triatlet Nathalie Birli har været ude for en helt forfærdelig oplevelse. Privatfoto Cykling Vågnede nøgen og bundet til en stol

Mens nogle bader, betragter andre. Den tidligere Formel 1-konge Flavio Flavio Briatore skal ikke i vandet. Heller ikke selvom hans 49 år yngre kæreste Bernadetta Bosi skal. Foto: Mertino/MEGA/Ritzau Scanpix Plus Gamle stjerner vækker opsigt: Vælter sig i unge kvinder