Sætter alt ind mod terror: Jernring om Wozniacki og co. til Wimbledon

Politiet sætter massivt ind for at sikre tennisspillere og tilskuere til Wimbledon-turneringen

Caroline Wozniacki er fast inventar til Wimbledon. Det bliver hun også i år, hvor politiet i London optrapper sikkerheden betydeligt i lyset af de seneste terrorhandlinger i byen. Foto: James Gourley/Rex/All Over Press
Caroline Wozniacki er fast inventar til Wimbledon. Det bliver hun også i år, hvor politiet i London optrapper sikkerheden betydeligt i lyset af de seneste terrorhandlinger i byen. Foto: James Gourley/Rex/All Over Press

Terrorangreb i England sætter nu sit præg på den traditionsrige Wimbledon-turnering.

For efter flere anslag i England, men også i Frankrig, Belgien og Sverige har Metropolitan Police i London nu planer om at optrappe sikkerheden omkring verdens ældste tennisturnering, der blandt andre får deltagelse af Caroline Wozniacki.

Det betyder ikke blot, at de mere end 500.000 tilskuere, der kommer til kampene, oplever en øget kontrol, når de kommer ind på anlægget, men også at trafikken uden om The All England Lawn Tennis and Croquet Club bliver genstand for en langt mere omhyggelig overvågning.

Det skriver avisen Daily Telegraph, der har været i kontakt med politiet:

- I lyset af de nylige begivenheder - inklusive massakren i Manchester - har opgaven været og bliver fortsat ved med at blive fulgt nøje.

- En række taktiske foranstaltninger bliver sat i værk. Nogle bliver meget synlige som øget fysisk sikkerhed, mens befolkningen ikke vil lægge mærke til andre, der blandt andet kommer til at omfatte et stort opbud af bevæbnede betjente, lyder det fra Metropolitan Police.

Bevæbnede betjente er netop blevet en del af hverdagsbilledet i England efter årets terrorhandlinger først ved parlamentet, så til en koncert i Manchester og senest det i lørdags på London Bridge.

Trods angrebene i England har flere tennisstjerner allerede bebudet, at de under alle omstændigheder kommer til Wimbledon - også Caroline Wozniacki.

David Lee vil ikke blande sig i, hvor lang Caroline Wozniackis karriere bliver, og han ved, hvornår han skal lade hende være i fred. Privatfoto Sport og Spil Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Se også: Caroline om terrortrussel: Gale mennesker skal ikke styre mit liv

Se også: Caroline iskold overfor undskyldning fra Sharapova-agent: Han er så pinlig

Se også: Caroline med fordel: Ingen kvartfinalist har vundet en grand slam

10 kommentarer
Vis kommentarer