Annonce:
Annonce:

Sætter politiker på plads: - Har aldrig fået en krone

Holger Rune måtte forklare Venstre-politiker Jan E- Jørgensen, hvad der var op og ned i forhold til støttepenge fra Team Danmark. Tennisstjernen har nemlig aldrig modtaget noget støtte fra organisationen

Foto: HARRY HOW/Ritzau Scanpix
Foto: HARRY HOW/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

Holger Rune tager hul på Miami Open fredag aften, men danskeren havde stadig overskud til at tage en debat med Venstre-politiker Jan E. Jørgensen på Twitter.

Og hvad går debatten så ud på?

Torsdag præsenterede regeringen et udspil til den nye finanslov, hvor der vil blive sat en pose penge af til Team Danmark.

Det virkede Jan E. Jørgensen ganske tilfreds med, og han lagde et opslag på Twitter.

'Penge på årets finanslov til Holger Rune, Anne-Marie Rindom og Cecilie Uttrup Ludvig - samt alle de andre topatleter, der gør os danskere stolte, når går til tops og I vinder,' skriver Venstre-politikeren sammen med et billede af de tre eliteatleter.

Men den formulering er faldet Holger Rune for brystet. Tennisstjernen er bestemt ikke enig i politikerens udlægning.

'Måske skal vi lige udrede en misforståelse . Jeg har aldrig modtaget en krone i støtte fra Team Danmark og lignende. Og det jeg har fået af forbundet (Dansk Tennis Forbund, red.) er der tilbagebetalingsaftale på. Det er 100 procent mine forældre, der har financieret min karriere,' skriver Holger Rune i et svar til Jan E. Jørgensen.

Holger Runes - og adskillige andre Twitter-brugeres - reaktion har siden fået Jan E. Jørgensen til at præcisere, hvad han mener.

'Ja - det har du ikke,' svarer han til Holger Rune.

'Pengene gives til Team Danmark. Det kommer totalt bag på mig, at så mange ikke kan læse indenad. Og fortsæt held og lykke med din fantastiske karriere,' skriver Venstre-manden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: