Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Så optræder Caroline Wozniacki igen i yderst sparsom mundering

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Sådan så det ud sidst, 'Wozzy' optrådte i Sports Illustrated (Video: Splash)

For godt et år siden vakte det særdeles stor opsigt, da det kom frem, at Caroline Wozniacki skulle være med i det ultra populære sportsmagasin Sports Illustrated's Swimsuit Edition.

Miss Sunshine sprang dengang ud som bikinimodel i det ikoniske amerikanske magasin, der har lagt kvalitetspapir til afklædte modeller siden 1964, og dengang turnerede hendes billeder verden rundt.

Caroline jubler: Smider tøjet i Sports Illustrateds Swimsuit

Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

Og mon ikke de billeder, I kan se nedenfor, får lov at tage samme tur rundt i cyberspace?

For midt i en spillemæssig tenniskrise optræder danskeren igen for det amerikanske sportsmagasin, og nok en gang er det med yderst sparsom beklædning. Wozniacki optræder nemlig kun iført bodypaint

Mon ikke disse billeder får nogle til at glemme hendes spillemæssige krise på tennisbanerne, hvor hun to turneringer i træk er røget ud efter sin første kamp.

Men man må da give danskeren, at hun forstår at skabe opmærksomhed omkring sig. Selv hvis det ikke foregår på tennisbanerne.

Billederne her skal nok skabe lidt røre i andedammen.

MMA-kæmperen Ronda Roussey optræder på forsiden af magasinet, hun optræder ligesom Caroline Wozniacki også kun bodypaintet på forsiden.

Som noget helt særligt har Sports Illustrated i år valgt at lave tre forskellige forsider til bladet. Så ud over Ronda Rousey optræder også plussize-modellen Ashley Graham og modellen Hailey Clauson.

Magasinet kommer på gaden i USA i morgen.

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Her blev de andre forsider afsløret (Video: AP)

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Ashley Graham har også fået æren af at pryde forsiden. Her ses hun i en reklamekampagne for badetøj til kvinder med former