Annonce:
Annonce:

Se billedet: Afslører de afklædt Wozniacki her?

Sports Illustrateds årlige swimsuit udgave er altid omgivet af stor mystik, således også i forhold til Caroline Wozniackis deltagelse

Caroline er tidligere - mere eller mindre frivilligt - sprunget i bikinien foran fotografer. Her sammen med veninden Serena Williams ved kysten i Miami. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki optræder i bikini i det årlige prestigemagasin Sports Illustrated Swimsuit. En mulighed, der er de få forundt. Det kunne Ekstra Bladet afsløre mandag morgen, selvom magasinet først udkommer senere mandag.

Således er der nærmest ingen - end ikke Caroline Wozniacki selv - der har set de afklædte billeder, hvor den danske tennis-darling optræder i bikini.

For det at være med i Sports Illustrated er unikt og omgærdet af stor mystik og hemmelighed.

- Det er meget få, der får muligheden for det. At blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, det er bare fantastisk, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet om den unikke mulighed.

Annonce:

Selve magasinet udkommer senere mandag, men allerede nu kan der være lækket et af bikini-billederne. På Sports Illustrateds Twitter-profil bliver der løbende lagt forskellige teasere ud for magasinet og for den fest, der mandag skal afholdes for at fejre magasinet.

Caroline jubler: Smider tøjet i Sports Illustrateds Swimsuit

Vidunderbørnene

Flere feriefotos af Wozniacki lækket

Og det er på et af disse billeder, at man formentlig kan se det første af de bikini-billeder, der er taget af danskeren, der også tidligere har promoveret sin egen undertøjslinje samt vist sig godt afklædt frem på sin egen twitter- og instragram-profil.

Over navnet Caroline står en lyshåret pige i en minimal hvid bikini, hvilket godt kunne ligne den 24-årige danske superstjerne.

- Fotografen var fantastisk. Det gik hurtigt, selv om jeg skulle i 12 forskellige bikinier. Og vejret var jo godt, beskriver hun begejstret over for Ekstra Bladet. Du kan se hele Caroline Wozniackis forklaring på, hvorfor hun er med i magasinet her.

Wozniacki er ikke den eneste dansker, der er med i det legendariske magasin.

Annonce:

Du kan se danske Solveig Mørk Hansen smide tøjet for Sports Illustrated herunder

Hun er ikke den første tenniskvinde, der medvirker i magasinet. Således har Steffi Graf optrådt i 1997. I 2003 fulgte fyldige Serena Williams, og året efter den uden for banen så beundrede Anna Kournikova, der endda fik en lille flig af forsiden. Maria Sharapova foldede sig ud i 2006 og Ana Ivanovic i 2010.

Frække billeder: Wozniackis veninde smider tøjet

Wozniacki bikini-hygger på Bahamas

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: