Se billedet: Kåd Caroline på badeferie med kæresten

Har skiftet tenniskjolen med bikini på en kærlighedsferie med David Lee, før hun snart skifter strandsandet ud med græsbaner

Ekstra Bladet fik det første officielle billede af sportens nye powerpar i Paris. Nu er de rejst sydpå. Privatfoto
Ekstra Bladet fik det første officielle billede af sportens nye powerpar i Paris. Nu er de rejst sydpå. Privatfoto

Caroline Wozniacki vasker grussæsonen og den tabte kvartfinale i French Open af sig i Middelhavet.

Men ikke hjemme i Monaco. Næh, hun og kæresten David Lee er trukket direkte sydpå til den solsikre, italienske ferieø Sardinien, hvor hun ifølge sit seneste tweet har det helt fantastisk med sin udkårne.

Hvortil kæresten replicerer: - Amazing time with you my love!

Når bikinien igen bliver afløst af træningstøj går turen til vejrmæssigt mere lunefulde kyster, nemlig sydengelske Eastbourne, hvor hun er en del af et stærkt felt til Aegon International med en præmiesum på 753.900 dollars.

Her vil en stor del af verdenseliten, med ranglistens nummer tre, tjekken Karolina Pliskova, være til stede som sidste opvarmning til Wimbledon.

Der kan også blive lejlighed til revanche mod 20-årige Jelena Ostapenko, som danskeren har tabt til i samtlige fire opgør, dog aldrig på græs.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i 2009 og er i tre andre tilfælde nået til semifinalerne. Sidste år tabte hun kort efter sin lange skadespause i tredje runde til Monica Puig.

Inden Eastbourne indledes den 25. juni, vil Wimbledon seede årets spillere, og her ligger Caroline foreløbig lunt til at være mellem de otte øverste. Hun er nemlig nummer syv på den næste verdensrangliste hos WTA. Vinderen af French Open, Jelena Ostapenko, springer helt op til en 12. plads. 

Se også: Nadal vinder French Open for tiende gang

Se også: Udskældt tennisdronning trækker sig

Se også: Kæmpe grand slam-sensation: Wozniacki-bøddel vinder French Open