Sejrsgang i g-streng: Verdens største jubler over sexet Wozniacki

Det er ikke kun i Danmark, der er blevet lagt mærke til Caroline Wozniackis frække bikini-billeder i Sports Illustrateds 'Swiumsuit Edition'. I det store udland er de vilde med danskeren

Caroline Wozniacki har været på et hemmeligt photoshoot med mandemagasinet Esquire. Videoen her er fra det stort anlagte release-party i New York, hvor tennisdarlingen sidste år blev præsenteret som Sports Illustrated swimsuit-model (Video: AP)

Det er bestemt  ikke kun herhjemme, vi taber mundvand og madrester ned ad os selv ved synet af Caroline Wozniacki i frække og forførende bikinier i Sports Illustrated.

Nu savler flere af klodens største medier minsandten også med over billedserien af danskeren i magasinets berømte 'Swimsuit Edition, som kom på gaden for et par dage siden. En billedserie, der kan ses lige her.

Både i England, USA, Frankrig, Australien, Tyskland og Spanien har de set nærmere på, og kommenteret, Wozniackis seneste sexede billedeserie. Den tredje i træk for danskeren i Sports Illustrated, hvilket også er en rekord for en sportsatlet i magasinets historie.

Tyske Bild er gået i selvsving og har lavet to artikler om danskeren og de andre sportsstjerners bikini-billeder.

Det gør de under to overskrifter. Først i artiklen 'Mega-serv i Sports Illustrated! 3 skønheder i Bikini', skrev Bild Sport med henvisning til tennisstjernerne Caroline Wozniackis, Serena Williams og Eugenie Bouchards billedserier.

I en anden mundvandsdrivende Bild-artikel lød overskriften 'Sexede strand-billeder af tennis-stjerner'. 

Engelske Daily Mail er mindst lige så begejstret over danskerens bikini-billed-optræden, som tyskerne er.

De bemærker, at Wozniacki tog sig godt ud i g-streng og badedragt.

Daily Mail hylder danskeren under overskriften 'Es! Tennis-stjernen Caroline Wozniacki vender tilbage til Sports Illustrated Swimsuit-udgave i næsten ikke-eksisterende bikini-toppe og frække g-strenge.


Samtidig skriver de, at hun til trods for 'fraværet af body-paint som bikini i sidste års udgave af Swimsuit-serien bestemt viser mere hud i år i en række bikinier, man knap nok kan se og en række frække g-strenge'.

Mediet Baseline Tennis klapper ligeledes i ketsjeren over Wozniackis labre bikinikrop. Og det gør de under overskriften 'Serena, Genie og Caroline gør Sports Illustrated Swimsuit ære'.

Artiklen fortsætter længere nede

Gør magasinet ære
Det amerikanske medie USA today er lidt mere afdæmpet i sin Wozniacki-hyldest. Men de bemærker trods alt, at danskeren er ved at være fast inventar i Sports Illustrateds Swimsuit Edition.

Det sker under rubrikken 'Caroline Wozniacki viser billeder fra sin tredje Sports Illustrated Swimsuit-optræden i træk', hvor hun altså får sin egen vinkel på det nye nummer af bikini- og badedragtsserien.

Øverst i artiklen kan du se Wozniacki vise bikini-billeder frem fra sidste års Swimsuit-udgave.

Derudover har franske L'Equipe og og australske The Mercury også bemærket, dog ganske nøgternt, at tennis-dronningerne Wozniacki, Williams og Bouchard pryder bikini-siderne i Sportsillustrated.

De mange billeder af Wozniacki og co. blev i øvrigt taget på de eksotiske og vaskepulver-hvide strande ud for Turks- og Caicosøerne.

Kate Upton stjal forsiden på dette års Swimsuit Edition- se hende her (Video: Yu Tsai, SPORTS ILLUSTRATED, AP Entertainment, Yu Tsai/SPORTS ILLUSTRATED):

Så er Caroline Wozniacki igen at finde afklædt i det berømte magasin Sports Illustrated under dets 'Swimsuit Edition'. Foto: AP/Felice Calabro. Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 10:21 Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet

Caroline Wozniacki i Sports Illustrated. Arkivfoto: All Over Press Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 18:05 Efter frække Wozniacki-fotos: 'Vi glemmer, hvor stor hun er'

Foto: Coolpix / Barcroft Media/ All Over Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 21:04 Wauw-zniacki er ikke alene: Tenniskollegerne smider også tøjet

Se også: Storkamp blev udsat: Nu er Wozniackis dyst fastlagt

191 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere