Annonce:
Annonce:

Sejrsglad Caroline: Den bedste optakt til Wimbledon

- Jeg er rigtigt godt tilfreds med, at jeg har formået at vinde mod så forskellige spillertyper, sagde Caroline Wozniacki efter sin flotte uge i Eastbourne

Caroline Wozniacki med trofæet efter sejren i Eastbourne. Foto: Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki med trofæet efter sejren i Eastbourne. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

EASTBOURNE (Ekstra Bladet): Det var titel nummer 29 i finale nummer 53, men selv efter den forløsende grand slam titel i Melbourne i januar, var smilet lige så bredt som altid hos Caroline Wozniacki efter triumfen i Eastbourne.

- Det er altid den samme følelse. Det er altid sjovt at vinde, sagde hun og grinede lidt af de høje tal.

- Ja, det er mange finaler efterhånden. Jeg er glad for, at tallet for sejrene stiger. Sidste år tog det mig syv finaler at vinde en titel, så jeg er glad for at det står 2-1 i finaler i år, sagde hun med reference til årets indledende finalenederlag i Auckland.

I semifinalen mod Angelique Kerber var hun nede med en matchbold i andet sæt, og i finalen kunne 20-årige Aryna Sabalenko serve begge sæt hjem, endda med sætbold i det første, ligesom hun var foran 5-2 i tiebreak. Alligevel tabte hun 5-7, 6-7.

Annonce:

- Hvor meget handlede det på de tidspunkter om forskellen i rutine, og hvor meget om de slag, du smed i hovedet på hende? 

- I første sæt vidste jeg, hvad jeg skulle gå ind og gøre. Holde presset og forsøge at få nogle returneringer ind dybt i banen. Få hende til at føle, at jeg ikke gav mig. I andet sæt misser hun et par slag, da hun server mig diagonalt i baghånden

- Jeg havde min taktik, og jeg øver specifikke slag under min træning. Når åbningerne så kommer, går jeg efter dem. Jeg tror på de slag, fordi jeg har slået dem millioner af gange til træning, forklarede Caroline Wozniacki, der ikke var overrasket over, at Sabalenka blev ved med at satse på vindere:

- Hun kom ud med det spil, som jeg havde forventet. Jeg har holdt lidt øje med hende i løbet af ugen og vidste, at hun ville komme aggressivt ud, så det var jeg klar til.

Annonce:

- Jeg vidste også, at hun ville blive ved med at spille på den måde, hvad enten hun slog vindere eller missede, for det er hendes spillestil. Hun ville ikke kunne vinde ved bare at slå bolden tilbage.

Nu kører den andenseedede dansker så nordpå til London og Wimbledon med en særdeles god fornemmelse.

- Jeg har helt sikkert spillet rigtigt godt i denne uge. Jeg tog den mest som en test og en opvarmning på vej til Wimbledon for at finde ud af, hvad jeg skulle gøre bedre.

- Men jeg har slået nogle virkelig gode spillere her. Det var en af de sværeste lodtrækninger på papiret, som jeg kan huske. Så jeg er rigtigt godt tilfreds med, at jeg har formået at finde en måde at vinde på mod så mange forskellige spillertyper.

- Så det er super. Det var det, jeg kom for. Nu skal jeg bare have nogle praktiske ting overstået i dag, så jeg kan holde lidt fri i morgen, sagde Caroline Wozniacki, som ikke mindst har en vis VM-kamp i tankerne søndag.

Mandag starter hun så i Wimbledon mod amerikanske Varvara Lepchenko.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Glad Piotr: Nu skal Caroline gøres klar til mandag

Caroline i stor triumf inden Wimbledon

Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: