Sejrsglad Caroline i kongelig forvirring

Midt i sit pressemøde troede Wozniacki, at der var sket noget med den danske dronning, men så kunne hun lettet tale videre om sin sejr

Der var masser af overskud hos Caroline Wozniacki, da hun mødte frem til sit pressemøde. Foto: AP
Der var masser af overskud hos Caroline Wozniacki, da hun mødte frem til sit pressemøde. Foto: AP

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Det var en veloplagt Caroline Wozniacki, der mødte frem til pressemøde efter sin sikre sejr over kroatiske Donna Vekic.

Og hun fik da også brug for sit overskud, da en amerikansk reporter pludselig spurgte til den royale situation i Danmark.

- Er der da sket noget, spurgte hun forbløffet og søgte med øjnene svar hos de danske pressefolk.

Men nej, der var ingen breaking news om Dronning Margrethe, og så kunne den danske tennisprinsesse vende tilbage til den kamp, hun netop havde spillet på store Rod Laver Arena.

Det var fint at være tilbage på den store bane, sagde Miss Sunshine, men solen havde drillet.

- Det var svært at se på grund af solen, men det havde været det samme på en hvilken som helst bane. Jeg var meget overrasket over, hvordan hun kunne serve så godt fra den ende, for jeg kunne ikke se noget som helst dernede, sagde hun om den solstegte ende af banen.

- Men man ved godt, at når man spiller i Australien på det tidspunkt er det svært at se. Hun servede bare bedre end mig i dag, konstaterede hun.

Til gengæld var hun godt tilfreds med de fleste andre facetter af sit spil i sejren på 6-1, 6-3.

- Generelt rørte jeg mig selv godt og fik hende ud at løbe ret meget. Til sidst spillede jeg nok lidt for langsomt, og så kunne jeg godt have servet lidt bedre i dag. Returneringerne var til gengæld gode, for hun servede ret godt.

- Var der nogen vigtige tidspunkter i kampen rent mentalt?

- Ja, det var et ret vigtigt servegennembrud, jeg fik til 5-2 i andet sæt, for jeg vidste, jeg skulle over på den anden side og serve bagefter (i skygge-enden, red.). Så selv, hvis jeg havde misset et serveparti, så ville jeg stadig have en buffer.

Det skete faktisk også, før Caroline Wozniacki brød rent til sidst.

Lørdag møder hun i tredje runde den formstærke brite, Johanna Konta, der forleden vandt WTA-turneringen i Sydney og sidste år var semifinalist ved Australian Open.

Verdens nummer ni var skræmmende solid, da hun besejrede japanske Naomi Osaka med 6-4, 6-2 i kampen inden Wozniackis på Rod Laver Arena.

Se også: Knaldkamp i vente efter sikker sejr til Caroline

Se også: Undrende Caroline: Kom nu videre, Rory

 

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere