Serena åbner Wimbledon i suveræn stil

Serena Williams er klar til anden runde i Wimbledon efter en ubesværet sejr over en schweizisk modstander

Serena Williams jagter sin syvende Wimbledon-triumf, og den 33-årige amerikaner havde ingen problemer med at komme forbi den første forhindring på græsunderlaget i London.

Tirsdag eftermiddag åbnede Williams dagens program på Centre Court med den ventede, sikre sejr over verdensranglistens nummer 148, Amra Sadikovic fra Schweiz, som blev slået med 6-2, 6-4.

Kun kortvarigt i andet sæt så Williams ud til at være i problemer, da Sadikovic brød til 2-1-føring, men storfavoritten brød omgående tilbage og kunne knytte næverne i lettelse.

Derefter fulgte schweizeren med til 4-4, hvorefter Williams servede sig foran 5-4 og til sidst brød Sadikovic' serv for anden gang i sættet.

55472418.jpg 

Serena Williams har i sin imponerende karriere skrabet 21 grand slam-titler sammen, men hun har ikke vundet en af de fire prestigefyldte pokaler siden sejren i Wimbledon sidste år.

Senest blev hun slået i finalen i French Open af Garbine Muguruza.

Williams møder i næste runde landsmanden Christina McHale, der er nummer 65 i verden.

Favoritsejr var der også tidligere på tirsdagen, da Dominika Cibulkova affærdigede veteranen Mirjana Lucic-Baroni i to sæt med cifrene 7-5 og 6-3.

Cibulkova skal nu op imod Daria Gavrilova fra Australien.

Her er damernes favoritter i Wimbledon:

0 kommentarer
Vis kommentarer