Serena havde ondt af Caroline efter 'babse-stunt'

- Jeg var ikke fornærmet. Og jeg havde det skidt på hendes vegne, fordi den pige er så god, som dagen er lang, siger Serena Williams i nyt dobbelt-interview

Serena Williams tog i modsætning til det meste af det afroamerikanske samfund ikke Carolines stunt ilde op (Foto: AP)
Serena Williams tog i modsætning til det meste af det afroamerikanske samfund ikke Carolines stunt ilde op (Foto: AP)

Det meste af det afroamerikanske samfund var i oprør, og Caroline Wozniacki fik læst og påskrevet af mange stemmer derfra, da hun i kådhed lavede en parodi på Serena Williams under en opvisningskamp i Brasilien i december 2012.

Her stoppede danskeren håndklæder ind under tenniskjolen til både gården og gaden. Ingen kunne være i tvivl om, hvem hun – noget kluntet kunne man mene – parodierede, og den slags går altså ikke i ovenstående kredse.

 Se også: Barmfagre Caroline anklages for racisme

Caroline Wozniacki blev dengang noget paf over den voldsomme reaktion, mens Serena Williams i en mail til USA Today skrev:

’Jeg kender Caro og kalder hende min ven, og jeg tror ikke, hun mente noget racistisk med at gøre det.  Roddick og Djokovic har parodieret mig flere gange. Nu gør Caro det, og så er det racistisk?’

Se også: Serena forsvarer Caroline

Temaet er nu oppe at vende igen i det netop offentliggjorte interview med dem begge i Vogue.

- Jeg ville aldrig have gjort det, hvis Serena og jeg ikke var venner, siger Caroline.

- Og, hey, hvem vil ikke gerne have store babser?

- Mig. Hallo. Mig, svarer Serena, der tidligere havde det skidt med sine yppige former men i dag ikke går af vejen for at eksponere dem vidt og bredt.

Se også: Serena: Sådan bliver min numse stor

- Jeg var ikke fornærmet. Og jeg havde det skidt på hendes vegne, fordi den pige har ikke ondt skabt i sig, siger Serena Williams.

Amerikaneren pryder coveret på magasinet, mens Caroline Wozniacki endnu en gang optræder meget lidt påklædt andetsteds i bladet, hvor hun angriber en boksebold.

Her kan du se Wozzy i Sports Illustrated

44 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere