Serena i stor spørgeleg: Caroline elsker hendes svar

Serena Williams har nemt ved at udpege sin bedste veninde. - Det er selvfølgelig Caroline Wozniacki, lyder det

Venskabet går mange år tilbage efterhånden. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
Venskabet går mange år tilbage efterhånden. Foto: REX/Broadimage/All Over Press

Gennem lang tid har Caroline Wozniacki og Serena Williams haft et godt bånd, og venskabet har udviklet sig gennem de mange år.

De to verdensklassespillere nyder hinandens selskab, når det er muligt, og det er ikke nogen hemmelighed, at de er tætte.

Foto: Jan Sommer Tennis Wozniacki-fest endte i kæmpe fuser: Konen skred i vrede

For nylig afholdt Serena Williams en stor spørgeseance på Twitter i forbindelse med lanceringen af den nye HBO-serie 'Being Serena'.

Man kunne spørge om alt, og en bruger ville gerne vide, hvem der var hendes bedste ven indenfor tennis, hvis hun skulle se bort fra sin søster.

Foto: REX/Broadimage/All Over Press
Foto: REX/Broadimage/All Over Press
 

Det var nemt at svare på for superstjernen.

- Helt klart Caroline Wozniacki.

Reaktionen fra danskeren var heller ikke til at tage fejl af.

- Aww elsker dig, skriver hun tilbage til sin amerikanske veninde.

Wozniacki har tidligere forklaret, at hun ser Serena, når hun kan og ellers holder linjen varm ved hjælp af smartphonen.

Foto: All Over
Foto: All Over
 

Hun og hendes forlovede, David Lee, var sidste år til bryllup hos Serena og Alexis Ohanian, og der er også en titel som 'æres-tante' i spil i forhold til venindens førstefødte, har Caroline Wozniacki tidligere forklaret.

Caroline Wozniacki er stolt over sine billeder i Sports Illustrateds Swimsuit Edition. Foto: Troels Christensen Sport og Spil Wozniacki om nye bikini-fotos: Derfor smider jeg tøjet - igen

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Karen Barritza kæmper for at slå igennem på verdensranglisten. Men konkurrencen er hård, og vilkårene vanskelige, når man er nummer 562 på verdensranglisten. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Hun slås i skyggen af Wozniacki: Ville være rart med lidt hjælp

3 kommentarer
Vis kommentarer