Serena ikke gravid nok til at melde fra til opvisningskamp

Rygterne om, at amerikaneren venter barn med rapperen Drake, bliver manet i jorden af nyheden om, at hun spiller med Caroline i marts i New York

Serena Williams er ikke så gravid, at hun ikke kan spille tennis med Caroline i marts (Foto: AP)
Serena Williams er ikke så gravid, at hun ikke kan spille tennis med Caroline i marts (Foto: AP)

Tirsdag hærgede rygter om, at Serena Williams var gravid med rapperen Drake’s barn flere sociale medier og især Twitter. Der var endda flere venner fra begges vennekredse, der anonymt udtalte sig om parrets lykke, og det blev fastslået ret præcist, at den 21-dobbelte grand slam-vinder var 12 uger henne.

Det kunne så også forklare, hvorfor verdens bedste spiller ikke havde rørt en ketsjer siden US Open første i september, hvor hun i øvrigt blev set sammen med – Drake.

Serena Williams - her sammen med Caroline Wozniacki - er tilsyneladende glad for rappere. (Foto: AP) Intl. kendte - 25. aug. 2015 - kl. 20:51 Serena Williams scorer stjernerapper

Den primære kilde viste sig dog at være det obskure site, notallowedto.com, og skulle der stadig være enkelte tvivlere derude, blev de formentlig overbevist, da det i dag blev offentliggjort, at Williams den 8. marts spiller en opvisningskamp mod Caroline Wozniacki i Madison Square Garden.

Det ville selvfølgelig være et ekstra underholdende element, hvis hun til den tid stillede op som næsten-højgravid.

Også Stan Wawrinka og den franske showman Gael Monfils optræder ved det stort anlagte stævne, hvor Caroline for et par år siden fik lokket sin noget betuttede kæreste Rory McIlroy ind på banen.

Se også: US Open-chok: Serena slået ud i semifinalen

Serena Williams træner, franske Patrick Mouratoglou, rykkede i øvrigt i går ud og meddelte, at han glæder sig til 2016, hvor han mener, at amerikaneren kan vinde fire grand slams og en OL-guldmedalje, hvis fysikken kan holde.

Hun har angivet såvel en knæ- som en albueskade som årsag til, at hun ikke spiller turneringstennis mere i år. Williams kommer dog til Herning for at spille en opvisningskamp mod Wozniacki den 26. november.

Se også: Serena trækker sig efter chok-nederlag

8 kommentarer
Vis kommentarer